Mesajul viral al lui Șerban Pavlu! Actorul îndeamnă românii să iasă la vot: "Dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"

Celebrul actor Șerban Pavlu îndeamnă românii să iasă la vot.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Într-un clip devenit viral pe Facebook, Șerban Pavlu ține un discurs sub hashtag-ul "gata cu gluma".

Mesajul viral al lui Șerban Pavlu. Actorul îndeamnă românii să iasă la vot

Șerban Pavlu îndeamnă românii să iasă la vot și să o lase mai moale cu glumele pe Facebook, pentru că nu poantele vor schimba viitorul României.

Citeste si: Șocant! Cinci bărbați au violat în grup o femeie, de față cu soțul ei! Ce i-au făcut apoi

Citeste si: O femeie a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia! Cine este victima

Citeste si: Semaforul intermitent de dreapta nu înseamnă ce crezi! O să rămâi uluit când o să citești

"Chiar stau şi mă gândesc cât de afectaţi trebuie să fie ăştia când se trezesc tăvăliţi pe net, cum le crapă obrazul de ruşine şi nu mai ies din casă câteva zile. Îţi dai seama, datorită acestor meme-uri câteva zeci de ordonanţe şi de graţieri au fost întârziate cel puţin cu câteva zile.

 

fara descriere

Plus că, indiferent ce se întâmplă şi cine iese la alegeri, noi dăm bine pe Facebook.

Eu nu mai pot, frate, nu mai pot! Sunt 30 de ani de la Revoluţie şi noi suntem conduşi de nişte troglodiţi care vorbesc mai prost decât Iliescu şi fură mai pe faţă decât Năstase.

Cum e posibil? Cum e posibil aşa ceva? Eu ce pot să le zic copiilor mei dacă peste zece ani mă întreabă: alo, tata, tu ce-ai făcut când Dragnea a spus că pe el şi dacă-l condamnă nu se pune? Ce-ai făcut tu ca să nu ne întoarcem din nou în bezna minţii şi în izolarea aia de pe vremea lui Ceauşescu? Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mişto, am făcut meme pe Facebook, am făcut un mişto de ne-am c^%$A pe noi de râs.

N-ai pe cine, bă! N-ai cu cine, bă! Uite-l pe ăla cât de strâmb e, uite-o p-aia ce scrie, uite-l pe ăla ce-a zis pe net. Şi pe urmă vin băieţii din Teleorman şi-o pun pe analfabeta aia la Palatul Victoria. Bă, p-aia o aduce în fiecare dimineaţă o maşină cu şofer la Guvern şi portarul îi deschide uşa: poftiţi, vă rog, intraţi să conduceţi Guvernul României. Vi se pare OK? V-aţi obişnuit şi vi se pare normal? N-ai pe cine? Ce vrei? Să te-ndrăgosteşti de un candidat, vrei să-l iei de nevastă?

Gândeşte cu capul tău! Du-te şi alege-l pe ăla care ţi se pare mai puţin prost, că dacă ies tot ăştia, noi suntem cei mai proşti şi pe urmă o să avem timp până la următoarele alegeri să ieşim în Piaţă şi să facem unicorni din luminiţe şi meme pe Facebook", spune Șerban Pavlu în clipul care a devenit viral.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate