
kanald.ro
Stiri
Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, va studia, în cadrul acestei serii, mesele unor vedete renumite și va reveni cu sfaturile și completările necesare.
Când te afli în lumina reflectoarelor, este foarte important să fii mereu cea mai bună versiune a ta. Din punct de vedere fizic, trebuie să arăți mereu bine, lucru ce pornește din alimentație. Astfel, începem analiza meselor vedetelor cu frumoasa Cristina Șișcanu.
Cristina Șișcanu a declarat, în exclusivitate, înainte de plecarea la „Survivor România”, cum reușește să rămână în formă, ce alimente preferă și ce mănâncă într-o zi normală.
În cazul gustărilor, Cristina Șișcanu a povestit că alege fructele, iar masa de prânz constă într-o porție de carne albă la grătar (pui sau pește), garnisită cu legume preparate în același mod.
În cadrul interviului premergător emisiunii „Survivor România” aceasta a povestit că „defectul” pe care îl are este... pofta de dulciuri, chiar dacă acest lucru nu se vede pe fizicul său! „Însă, de câteva ori pe săptămână, mănânc dulciuri.
Asta este problema mea alimentară, că mănânc dulciuri,” continuă, râzând, Cristina.Citeşte materialul integral pe KFETELE.RO