Meteo pe două săptămâni! Vine vremea rea: ploi și temperaturi scăzute

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru două săptămâni. Iată cum va fi vreme în următoarea perioadă.

Autor: A.V.

Crișana. Media temperaturilor maxime va scădea de la 21 de grade în prima zi, până la 16 grade în cea de a doua, apoi, până în 6 aprilie, nu va mai avea variații importante.În zilele de 7 și 8 aprilie media maximelor termice va crește până la 18 grade, în 9 aprilie va reveni la 16 grade și va rămâne relativ constantă până la finalul intervalului de prognoză.

Media temperaturilor minime va fi de 4 grade în prima dimineață, va scădea cu 2 grade până în 3 aprilie, apoi va crește din nou, astfel că în dimineața zilei de 9 aprilie va atinge 7 grade. Din 10 aprilie media valorilor termice minime va scădea din nou, iar în ultimele dimineți se va situa în jurul valorii de 4 grade. Vor fi precipitații pe arii extinse între 5 și 9 aprilie și doar izolat în restul intervalului.

Transilvania. Media valorilor termice maxime va marca o scădere accentuată de la 19 grade în prima zi de prognoză, la 10 grade în cea de a doua. În intervalul 3 – 8 aprilie se va încălzi treptat, spre maxime în medie de 17 grade, în 9 aprilie se va răci cu aproximativ 3 grade, apoi nu se vor mai înregistra variații termice diurne semnificative. Media temperaturilor minime va scădea până în dimineața zilei de 3 aprilie, când va fi de cel mult -3 grade, ulterior va crește, astfel că în jurul datei de 9 aprilie va atinge 9 grade, iar până

la finalul intervalului de prognoză va scădea cu 3…4 grade. Vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai frecvente între 5 și 9 aprilie.

Maramureș. Media temperaturilor maxime va fi în scădere de la 17…18 grade în prima zi de prognoză, la 11…12 grade în cea de a doua. Între 3 și 8 aprilie tendința generală va fi de creștere a mediei cu 7…8 grade, pentru ca ulterior să se răcorească, iar valorile să oscileze între 15 și 17 grade.

Media temperaturilor minime va fi în scădere în primele zile, de la 3 grade până la -1 grad în dimineața de 3 aprilie. Între 4 și 9 aprilie aceasta va crește treptat cu până la 5…6 grade, apoi va scădea din nou, astfel că în ultima dimineață va fi de 2 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare între 5 și 9 aprilie.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Un rapper celebru a fost împușcat mortal

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Citeste si: Mariana Moculescu, mesaj disperat, după ce trupul Zinei Dumitrescu a fost incinerat: ”A făcut un gest păgân”

Citeste si: Mariana Moculescu, mesaj disperat, după ce trupul Zinei Dumitrescu a fost incinerat: ”A făcut un gest păgân”

Citeste si: Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei s-a cuplat? "None i-a băgat pe gât o prietenă de-ale lui"- Strategia cu care None a vrut să o nimicească pe Bianca

Moldova. Procesul de răcire a vremii va continua, astfel că media temperaturilor maxime va ajunge la 10 grade în data de 2 aprilie. După această dată și până la începutul celei de a doua săptămâni se va încălzi cu 6 grade, apoi se va răcori ușor, iar media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 14 grade. Media minimelor termice va scădea până la -2 grade în 3 și 4 aprilie, ulterior va crește spre 9 grade în jurul datei de 9 aprilie, iar până la finalul intervalului de prognoză va fi din nou în scădere și va ajunge la 3 grade. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare după data de 5 aprilie.

Dobrogea. În prima zi de prognoză, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o medie a maximelor de 18 grade. Ulterior se va răci, chiar semnificativ în a doua zi, astfel că în jurul datei de 3 aprilie media maximelor termice va fi de cel mult 9…10 grade. Va urma o nouă încălzire, până în 7 aprilie, de aproximativ 6 grade, apoi o ușoară răcorire, astfel că între 8 și 14 aprilie media maximelor termice va fi între 12 și 14 grade. Temperaturile minime vor fi ridicate în 1 și 2 aprilie și vor avea o medie de 5…6 grade, însă vor marca o scădere în următoarele două zile, spre valori medii în jurul a 1 grad. Între 5 și 8 aprilie media minimelor termice va crește până la 7…8 grade, apoi va scădea, astfel că în ultimele două nu va mai depăși 5 grade. Temporar, după data de 5 aprilie, vor fi posibile precipitații aproape zilnic.

Muntenia. În a doua zi de prognoză, vremea se va răci accentuat, de la o medie a temperaturilor maxime de 21 de grade, la 11 grade. Între 3 și 7 aprilie se va încălzi, dar media nu va trece de 19 grade. Ulterior acestui interval se va răcori din nou, iar temperaturile maxime vor avea o medie între 15 și 17 grade. Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare. Cele mai reci nopți vor fi cele din 3 și 4 aprilie, când media se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cele mai calde, între 7 și 10 aprilie, când media va fi de 6…7 grade. Temporar se vor semnala precipitații, pe arii extinse între 6 și 9 aprilie și izolat în restul intervalului.

Oltenia. Vremea va fi deosebit de caldă în prima zi de prognoză, când maximele vor atinge în medie 22 de grade, însă vor scădea brusc, spre valori de 12 grade în data de 2 aprilie. În intervalul 3 – 7 aprilie vor crește treptat spre 18 grade, iar ulterior, până la finalul intervalului, vor fi în limitele a 15…17 grade. Mediile minimelor vor fi ridicate în primele două nopți, la valori de 4…6 grade, apoi vor scădea spre 2 grade în data de 3 aprilie, iar în intervalul 4 – 8 aprilie vor crește cu până la 5 grade. În cea mai mare parte a celei de a doua săptămâni media temperaturilor minime va fi în scădere, iar spre finalul intervalului de prognoză aceasta se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații, pe suprafețe mici până în data de 4 aprilie, apoi pe arii relativ extinse.

La munte. Vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai frecvente din data de 5 aprilie.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu! A murit Sorin Focuță. Suferea de o boală genetică gravă

El este noul concurent de la Puterea Dragostei! Alex a venit pentru Simina, iar când au dansat, iubitul Siminei a fugit imediat spre ei

Confidenta Zinei Dumitrescu, declarații exclusive! Cătălin Botezatu, cu lacrimi în ochi

Cătălin Botezatu povestește despre cum a aflat că are cancer: „Era o tumoră”

Schimbări importante de Paște privind Slujba de înviere! Cum va fi oficiată, de fapt, de către preoți

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

O nouă provocare rusească în Marea Neagră. Putin își arată mușchii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies