Mexicanca Ana, atacată cu glume "de şantier" de fanii Exatlon! ”De data asta să-l aştepţi pe Iulian cu testul de sarcină”

În aşteptarea unui nou joc internaţional între Mexic şi România la Exatlon, fanii din America Centrală au început deja să glumească pe seama relaţiei dintre Ana Gonzalez şi Iulian Pîtea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mai mulţi fani mexicani, în special de sex masculin, s-au arătat deranjaţi de faptul că o conaţională are o relaţie cu românul Iulian. Motivul ar fi acela că Ana ”s-a predat prea uşor” în braţele schiorului, mai precis nu s-a împotrivit deloc atunci când acesta i-a furat un sărut. Şi al doilea, şi al treilea, etc.

În acest context ironii din ce în ce mai caustice apar pe pagina de Facebook Exatlon Mexic, legate de relaţia celor doi.

”După acest episod vom vedea cum Ana îi aduce românului un test de sarcină”
”Şi de data asta, Ana va fi foarte deschisă”
”Înainte, bătăliile internaţionale erau epice la Exatlon Mexic, acum nu mai are nici un farmec să batem România. Ştiu că Mexic o să câştige iar Ana va primi din nou ceea ce caută”.
”Opriţi concursul şi faceţi o emisiune doar cu Iulian şi Ana. Începutul deja există”.
”Vine şi Iulian cu ce are în dotare” 
- acestea sunt doar cele mai ”decente” glume făcute pe seama relaţiei dintre cei doi.

fara descriere

Mexicanilor nu le-a scăpat nici momentul în care Iulian o ”îngramădea” pe războinica Mădălina într-un colţ al piscinei, ei tragând concluzia că aceasta este noua cucerire a românului care doar o foloseşte pe Ana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate