Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, din nou pe mâna medicilor. Informații de ultimă oră

La mai bine de la patru luni de la accident, apar noi informații despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a șocat o țară întreagă după ce femeia a zăcut o noapte ăntreagă în dormitorul vilei sale după ce ar fi căzut pe scări. Cel care a gasit-o plină de sânge ar fi fost chiar soșul ei, Codrin Nicoară, care a declarat în fața anchetatorilor că nu și-a dat seama că soția lui se află înt-o stare atât de gravă, motiv pentru care a dus-o în dormitor după ce a găsit-o pe jos.

La patru luni de la întâmplare nu se știe încă dacă mezzosoprana a căzut de pe scări sau a fost împinsă după o ceartă cu soțul, dar cert este că nu s-a recuperat după ce a ieșit din comă.

Citeste si: Veste tragică despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, care a căzut pe scări ”Este posibil să nu vorbească niciodată”

Potrivit Playtech, Maria Macsim Nicoară a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, operația fiind programată de doctorii care au avut grijă de cîntăreață, în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Maria Macsim Nicoară nu s-a mai întors în casa în care locuia alături de soț 

Se zvonea că după ce a fost externată de la spital, mezzosoprana s-ar fi întors în casa ăn care s-a produs tragedia, însă acest lucru nu este adevărat. Maria Macsim Nicoară se află în grija familiei, iar soțul ei nu s-a mai dus să o vadă. Tot ce a putut să facă a fost să ceară niște informații despre starea de sănătate a soției sale prin intermediul avocatului.

Citeste si: Vești bune pentru familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Este în afara oricărui pericol și va fi externată

Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital pe 9 mai, fiind în stare foarte gravă. Artista a fost în comă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, apoi a fost transferată la Spitalul de Recuperare, unde a făcut câteva progrese. În luna iulie, mezzosoprana a fost externată la cererea familiei.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Se zvonea că artista și soțul ei nu ar fi fost în relații bune de o bună bucată de vreme, motiv pentru care anchetatorii nu au eclus ipoteza ca cei doi soți să se fi certat și mezzosoprana să fie împinsă pe scări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Comănici, furioasă din cale afară pe Livian! Dezvăluirile care au deranjat-o: „Nu mi-a plăcut că a vorbit despre...”

BREAKING NEWS. A murit Mihai Bucurenciu, considerat un mafiot legendar al României

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Caz șocant! Femeie în scaun cu rotile, ucisă cu ciocanul de propriul soț! 10 copii au rămas fără mamă

Câți bani scoate Andra din buzunar pentru educația copiilor săi, David și Eva. Suma este imensă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies