Michael Schumacher s-a recuperat complet?! Asta ar fi ştirea sfârşitului de an: "Nu mai este ţintuit la pat şi nici nu mai respiră natural

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
La mai bine de cinci ani de la cumplitul accident de la schi, în care viaţa lui Michael Schumacher s-ar fi schimbat complet, apar informaţii cum că şi-ar fi revenit în mare parte.
 
Presa internaţională vine cu veşti bombă despre Michael Schumacher, acesta "nu ar fi, de fapt, ţintuit la pat şi că nu este ţinut artificial în viaţă.
Nu este intubat, dar primeşte asistenţă medicală sporită. Se estimează că familia lui Michael plăteşte 50.000 de lire sterline pe săptămână.
 
 
Ultimele informaţii sunt că Michael Schumacher trăieşte alături de familie şi de apropiaţi în corpul principal al casei pe care o deţine în Elveţia. Zvonurile cum că ar fi fost mutat într-un corp separat, cu echipament medical specializat sau într-un spital din Elveţia sunt false".
 
Ba mai mult decât atât, Michael Schumacher "arată că încă reacţionează la stimuli externi şi la emoţii şi că plânge des atunci când vede ceva care îl impresionează".
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cei mai multi soferi cumpara accesorii pentru masina la inceputul iernii

ULTIMĂ ORĂ! Alin a plecat de urgenţă în Germania după Exatlon! Ce l-a determinat să părăsească România EXCLUSIV

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies