Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj plin de dragoste de ziua lui, care o poate pune pe jar pe Valentina Pelinel: „Mereu vei putea să contezi pe mine!”

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui, soţul lui Pelinel a împlinit 50 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui, al puţin timp după ce actuala soţie a afaceristului, Valentina Pelinel, a postat pe facebook: „La mulți ani, dragostea mea ❤❤❤”. (vezi ce veste bună a primit Alina Vidican)

Citeste si: Petrecerea de Revelion de la restauranul lui Cristi Borcea din Miami i-a alungat pe români: „Mâncarea este „aşa-şi-aşa” spre proastă. Când au început şi manelele am plecat, mi-am dat seama că nu e de noi”

Citeste si: Suma uriașă plătită de Cristi Borcea ca impozit în Miami! Afaceristul putea să-și cumpere o garsonieră în București de banii ăștia

Citeste si: Imagini fabuloase cu Alina Vidican! Cum a petrecut fosta lui Cristi Borcea de Sărbători într-un hotel de superfițe

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!”, a postat Mihaela Borcea.

fara descriere

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui: "Visele pe care le ai să devină realitate"  

“De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!”, a încheiat Mihaela Borcea.

Mihaela a fost orma soţie a lui Borcea, dăruindu-i acestuia trei copii, pe Patrick şi pe gemenii Melissa şi Angelo. De câţiva ani, ea este implicată într-o relaţie sentimentală cu Sorin Rap, un fost poliţist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate