Mihaela Constantinescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre povestea de iubire cu Mihai Constantinescu: La 12 ani i-am spus mamei mele: „Eu am să mă căsătoresc cu el”

Mihaela Constantinescu a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu Mihai Constantinescu, fostul ei soț. A spus cum au ajuns să fie cei mai buni prieteni.

Autor: M.B.

In articol:

Mihai Constantinescu a murit pe data de 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, și soția lui, Simona Secrier, i-au fost alături în ultimele clipe de viață. Ambele suferă în continuare după pierderea marelui artist și s-au rugat până în ultima clipă ca el să învingă boala.

Invitată la Teo Show, Mihaela Constantinescu a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și Mihai Constantinescu. Îl iubește în continuare și nu vorbește la trecut despre cântăreț. Deși nu au rămas împreună ca soț și soție, au rămas prieteni până la sfârșitul vieții lui. A recunoscut că i-a fost greu atunci când relația lor de dragoste a ajuns la final și a divorțat de el după una dintre escapadele lui amoroase.

Citeste si: „Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau.” Vlad Gherman a făcut un anunț printre lacrimi- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mihaela Constantinescu, despre povestea de dragoste cu Mihai Constantinescu

„Cum a fost posibilă o relație de 40 de ani între doi oameni care la un moment dat au fost soț și soție, dar unul dintre ei a călcat strâmb? În mod normal, în familia tradițională, unul greșește, iar celălalt îl pedepsește după aceea toată viața”, a întrebat-o Teo Trandafir pe Mihaela Constantinescu.

„Au fost momente dificile, au fost niște sincope, să le numim așa, niște conjuncturi nefavorabile.

Dar cum poți să renunți la o entitate minunată din cauza conjuncturilor nefavorabile? Eu nu am vrut să fac asta. Eu l-am pierdut acum pe cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu, pe care l-am pierdut acum 12 ani. Nimeni și nimic nu va schimba asta. Mihai este și va rămâne pentru mine o personă deosebită, un om special în toate sensurile, un om extrem de intelgent, un om frumos și pe dinăuntru și pe dinafară și un om alături de care eu am trăit o viață absolut superbă.

Relația noastră a fost foarte frumoasă, ne-am întâlnit și ne-am bucurat de această întâlnire când eram foarte tineri. Eu aveam 20 de ani, Mihai avea 34 și l-am iubit enorm. Acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni și de nimic. Când trăiești o iubire cu cineva, trebuie să rămâi prieten cu acel om pentru această iubire trăită, pentru că ai avut șansa să trăiești acea iubire. Este un mod de a fi recunoscuător lui Dumnezeu. Eu sunt sigură că există oameni care trăiesc o viață întreagă și nu cunosc o iubire adevărată. Eu am trăit-o alături de un om pe care nu aș fi putut să mi-l scot din inimă pentru nimeni și pentru nimic pe pământul ăsta.

Citeste si: Mesajul plin de durere al Simonei, văduva lui Mihai Constantinescu: "Rămâi iubirea mea"

L-am admirat ca și artist, copil fiind. Eu aveam 12 ani și el 26. Îi spuneam mamei mele și ea se mira: „Eu am să mă căsătoresc cu Mihai Constantinescu”. L-am cunoscut cu adevărat la 20 de ani și am trăit cu el toate sentimentele. Am fost admiratoarea lui, ne-am întâlnit, ne-am iubit, am devenit soția lui și apoi am rămas prietena lui pe viață, pentru ceea ce am trăit împreună”, a declarat Mihaela Constantinescu despre relația indestructibilă dintre ea și marele artist Mihai Constantinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirabela Dauer, victima unei depresii înfiorătoare! "Nu plângeam, pentru că nu pot"

Horia Brenciu cântă de Revelion într-o companie neașteptată! Vezi cu cine FOTO

Amanta lui Leo Iorga, declarații neașteptate: „S-a rupt o bucată din sufletul meu! Trebuia să fiu alături de el”

Horoscop 5 Iulie 2022: Vărsătorii și Scorpionii stau foarte bine la capitolul inspirație

Este OBLIGATORIU în România! Obiectul pe care toți șoferii trebuie să-l aibă în mașină

Andreea Marin, despre alimentul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme: „Sunt foarte determinată!”

Pensii 2022. Noua adeverință care trebuie pusă la dosarul de pensionare pentru a nu fi respins

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies