Mihaela Constantinescu, despre durerea pe care o simte zi de zi, după moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu reușesc să nu mă trezesc noaptea fără să îl văd plecând”

Mihaela Constantinescu suferă cumplit, la mai bine de două luni de la moartea lui Mihai Constantinescu.

Autor: M.B.

„Este imposibil să treci peste, pleacă o energie pe care nua i cum să o recuperezi de nicăieri. Trăiești cu acea durere însuflet toată viața, chiar dacă sunt momente în care poate reușești să te simți mai bine. S-a întâmplat pe 29 octombrie și eu nu reușesc încă să nu mă trezesc noaptea sau dimineața fără să îl văd plecând. Mi-aș dori mult să îl văd așa cum era când era bine.

Cele cinci luni și jumătate de spital au rămas în mintea și în sufletul meu încât nu am să le uit niciodată”, a spus Mihaela Constantinescu cu vocea tremurândă. „Vin momentele frumoase din viața noastră, care sunt atât de multe. Ne știm de 40 de ani. Eu nu pot să vorbesc de Mihai la trecut. Este omul alături de care, într-o formă sau alta, am trăit după viața mea cu părinții mei. Nu trece niciodată durerea”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

„Am sperat amândouă (n.r.- Simona Secrier, soția, și Mihaela Constantinescu, fosta soție), pentru că asta mi-am dorit. Eu am știut de la început, dar nu a fost nicio zi de la Dumnezeu să nu mă gândesc la un miracol. Știam că de la o secundă la alta se poate întâmpla și eu am sperat tot timpul la o minune”, a mai adăugat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, femeia care i-a fost alături până la sfârșitul vieții alături de Simona Secrier, soția lui.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Chiar înainte de nunta cu Simina, Alex Zănoagă apare în videoclipul melodiei lui Raju! Nu cântă, dar vorbește VIDEO

„Știam că este foarte bolnav, știam că în ultimul timp s-au întâmplat niște lucruri foarte grave și îi vedeam ochii.

Ochii lui prevesteau atâta tristețe și un soi de deznădejde pe care el o simțea profund. Până să ajungă în spital, niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece, indiferent cât de grav era. Era un om atât de vesel, atât de optimist și manifesta acest lucru atât de bine, indiferent cât de supărat era. Era de un optimism care mie îmi va lipsi enorm și fiecare dintre cei care au avut ocazia să cunoască acest om minunt îi va simți lipsa.

Această iubire, această prietenie m-au ajutat să cunosc iubirea necondiționată și asta mi se pare cea mai mare performanță. Am mai simțit asta cu mama mea ca este inima mea, sufletul meu. Sunt sigură că nu voi mai simți asta. Este un sentiment atât de frumos și trebuie să găsești persoana față de care să manifești acestă iubire necondiționată.

S-au iubit foarte mult. Mihai o iubea foarte mult pe mama și mama îl iubea pe Mihai. S-au respectat foarte mult și s-au înțeles. Părinții mei l-au înțeles pe Mihai și nu s-au supărat niciodată pe el”, a mai declarat Mihaela Constantinescu. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Constantinescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre povestea de iubire cu Mihai Constantinescu: La 12 ani i-am spus mamei mele: „Eu am să mă căsătoresc cu el”

Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”! Reality-ul, un adevarat experiment social, le va oferi telespectatorilor cea mai autentica si intensa competitie a anului 2020

Totul despre Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies