Vedete

Mihaela Prigoana, vacanta in SUA cu toti cei 3 copii ai sai! Micutii vad America pentru prima oara in viata lor!

Mihaela Prigoana este o afacerista de succes, dar si o mama pe cinste! Vara aceasta, partenera de viata a lui Silviu Prigoana a reusit sa le ofere copiilor ei o vacanta de neuitat.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Si asta pentru ca, anul acesta, Mihaela Prigoana a reusit sa ii ia pe cei trei cu ea, in concediu, peste Ocean,oferindu-le posibilitatea de a descoperi America! (Silviu Prigoana, vacanta in Germania, la cel mai mare parc de distractii) 

Aflati pentru prima oara in viata lor pe taram american, se poate spune ca celor trei copii li s-a deschis o noua perspectiva fata de viata.

 

 

Mihaela Prigoana, vacanta in SUA cu toti cei 3 copii ai sai! Cine i-a insotiti pe cei mici! 

Copiii au vizitat Chicago, cel mai mare oras din statul Illinois si al treilea oras ca marime de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, dupa New York si Los Angeles si toate obiectivele turistice de aici.

 

Din cate se pare, alaturi de copiii Mihaelei Prigoana se afla si cei doi fii ai lui Silviu Prigoana si a Adrianei Bahmuteanu, simpaticii Maximus si Eduard Prigoana. Ca in fiecare an, Silviu Prigoana a pus la cale pentru familia sa numeroasa o vacanta de 5 stele.

Afaceristul a reusit si de aceasta data sa le ofere copiilor sai sansa de a cunoaste locuri atractive si sa le trezeasca interesul pentru frumusetile lumii. Pentru ca nu-i asa, la toamna, cand vor reveni la scoala, Maxi si Eduard se vor putea lauda ca au fost plecati in vacanta intr-o destinatie pe care nu si-o permite oricine.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate