Mihaela Rădulescu, 50.000 dolari să se dezbrace! Diva a fost tentată să accepte oferta! Când s-a întâmplat asta? | DEZVALUIRI

Mihaela Rădulescu a primit o ofertă fabuloasă pentru a se dezbrăca într-o revistă pentru bărbaţi. Iniţial, diva a acceptat oferta, însă până la urmă şedinţa foto nu s-a mai realizat.

Autor: Radu Constantin

Mihaela Rădulescu a fost la un pas să se dezbrace într-un pictorial care ar fi rămas, fără îndoială, memorabil. Suma pentru care Mihaela ar fi acceptat să pozeze este una uriaşă: 50.000 dolari. Dezvăluirea a fost făcută de Dan Silviu Boerescu, fost redactor şef Playboy, în cartea ”Confesiunile unui bucătar pervers”.

”Păi hai să vă spun cum s-a întâmplat. Era cât p’aci! Şi era să-i mai dăm şi vreo 50.000

dolari pentru asta. Nu ne-am înţeles, însă, asupra unui mic aspect procedural. Făcusem toate calculele şi, ţinând cont de un tiraj de minimum 100.000 de exemplare(... că doar n-o fi vândut mai puţin decât Andreea Antonescu!) şi de ce publicitate am fi vândut în plus faţă de un număr obişnuit, tot ieşeam pe plus.

Numai că Mihaela nu e doar o mare profesionistă a imaginii, ci şi o femeie foarte complicată. Ea îşi doreşte să iasă în câştig pe toate părţile (şi, în general, îi iese). Nu era foarte hotărâtă cum şi cât să se dezbrace, dar vroia banii.

Şi mai vroia, în cazul în care s-r fi răzgândit, să poată declanşa o întreagă telenovelă a refuzului şi a acceptării ofertei.

Mihaela avea pregătit propriul scenariu 

Aşa că, deşi ne înţelelesesem pe sumă şi aveam contractul gata redactat. Mihaela mai vroia ceva, un soi de poliţă de asigurare, just in case. Vroia să-i trimit un mail sau un fax în care să o rog frumos, cu introducerile de rigoare despre cariera ei, să pozeze artistic în Playboy şi să precizeze explicit suma.

”Hârtia” i-ar fi folosit pentru ca, la o adică, dacă afacerea nu ieşea, să se poată lăuda cum a refuzat ea cel mai mare contract de la Playboy România. I-am propus ca, mai întâi, să semnăm totuşi contractul”, a scris Dan Silviu Boerescu în cartea ”Confesiunile unui bucătar pervers”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Radulescu, imagini extrem de sexy! A fost la un pas sa isi arate zonele intime

Mihaela Radulescu, adevaratul motiv pentru care a fost scosa din emisiunea la care era jurat! Acum s-a aflat

De ce s-a retras Mihaela Radulescu de la Pro TV! Felix a dat-o de gol

Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Februarie 2021: Racii vor rezolva problemele adunate

Denise Rifai a ŞOCAT toată România! Ce a putut face în emisiune? Politicianul a rămas mască

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ce nu știai. Cum decurge o întâlnire între un pilot și un OZN. „Seamănă cu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies