Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea despre partidele de amor! „Noi am avut multe episoade ciudate”

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil nu se sfiesc să facă dezvăluiri despre partidele de amor. Ce au povestit cei doi foști.

Autor: M.B.

In articol:

ihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu controversat timp de șase ani. Cele două vedete au trăit o poveste de dragoste care a intrigat publicul și a stârnit curiozitatea fanilor, iar despărțirea lor a fost un mare șoc.

Deși nu mai formează un cuplu, Mihaela Rădulesu și Dani Oțil au cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt.

Prezentatorul îi mulțumește fosti iubite, în mode special, pentru experiențele sexuale.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după realție. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât daca îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani Oțil la tv.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Adriana Bahmuteanu se va opera de urgență! Intervenția este extrem de peirculoasă: „Nu se bagă oricine. Există risc de deces”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără perdea

Prezentatoarea a făcut și ea câteva dezvăluiri neașteptate despre partidele de amor. Dezinhibată, ea a recunosc care au fost unele dintre cele mai inedite experiențe.

„Nu știu pe ce plajă am fost (nr. de nudiști), dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta, conform Cancan.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies