Mihaela Rădulescu, vedeta cu care designerul Cătălin Botezatu ar fugi pe o insulă pustie: „Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii"

Designerul a dezvăluit una dintre cele mai ascunse dorințe ale lui, legate de Mihaela Rădulescu.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Cătălin Botezatu își sărbătorește azi ziua de naștere, cu mare fast. La 55 de ani, creatorul de modă mai are încă multe dorințe de îndeplinit, însă și altele care rămân momentan doar iluzii.

Întrebat într-un interviu recent cu cine ar alege să meargă pe o insulă pustie, Bote nu a stat deloc pe gânduri și a oferit numele Mihaelei Rădulescu, una dintre cele mai frumoase femei din România.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Cătălin Botezatu, de ziua lui? Cei doi au o prietenie de 30 de ani: "Sper să..."

Cătălin Botezatu: "Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii"

Cătălin Botezatu a făcut exercițiu de imaginație de ziua lui de naștere. Designerul a dezvăluit că dacă ar fi să meargă cu cineva pe o insulă pustie, aceea ar fi nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Creatorul de modă a explicat că vedeta este o femeie care, pe lângă frumusețe, are multe alte atuuri, ce o fac irezistibilă: "Dacă e să iau o divă cu mine, pe o insulă pustie, dar care să nu fie deja luată de un alt bărbat, aș alege-o, cu siguranță, pe Mihaela Rădulescu.

Cătălin Botezatu, declarații inedite despre Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Lăsând deoparte că este foarte frumoasă, este femeia cu care ai ce să vorbești, nu te plictisești, e genul sălbatic, căreia îi place aventura, iubește sporturile extreme. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii."

, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.ro.

Cătălin Botezatu crede în ciorba reîncălzită în iubire

Cătălin Botezatu

[Sursa foto: Instagram]

"Dacă a existat iubire cu adevărat, unde a fost foc, mai mocnește ceva"

Cătălin Botezatu spune că de-a lungul anilor a făcut multe alegeri care l-au readus în brațele fostelor iubiri. Designerul consideră că "ciorba reîncălzită" în dragoste este de multe ori singura soluție pentru a fi fericit, mai ales atunci când sentimentele au fost puternice: "Eu, unul, cred în ciorba reîncălzită, în dragoste.

Dacă a existat iubire cu adevărat, unde a fost foc, mai mocnește ceva.

Citeste si: Cătălin Botezatu, în lacrimi la TV. Angela Similea i-a făcut o urare emoționantă, de ziua lui: "M-a copleșit"

De obicei, bărbații caută o femeie care să semene cu marea lor iubire, o caută toată viața. Degeaba ai avut parte de 300 de femei, dacă nu se ridică la nivelul ei, te poți întoarce și după 10 ani la aceeași. Eu reîncălzesc ciorbele mereu, ciorba este foarte variată, în cazul meu.", a mai spus Cătălin Botezatu, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies