Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete

Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, este invitata ediției de duminica aceasta, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

“E greu să fii de 3X femeie?”, “V-a pus munca de jos cu burta pe carte?”, “Au fost subiectele tabu cheia succesului dumneavoastră?”, “Ați fost <îmbrâncită> din televiziune?”, “Ce a doborât-o pe Mihaela Tatu?”, “Le este frică bărbaților de dumneavoastră?”, “Cum este să o iei de la capăt la 50 de ani?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Mihaelei Tatu, în cadrul emisiunii “40 de

întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.