Mihaela Tatu s-a operat la genunchi! Fosta vedeta de televiziune se recupereaza cu exercitii fizice, iar la conferinte se sprijina in carje!

Recent, Mihaela Tatu s-a operat la genunchi. Ea viziteaza o clinica de kinetoterapie, acolo unde face exercitii specifice pentru recuparea medicala.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Din cauza problemelor de la menisc, Mihaela Tatu s-a operat la genunchi. Fosta vedeta tv, care a devenit speaker motivational, este foarte atenta si la recuperarea de dupa interventia chirurgicala, astfel ca viziteaza o clinica de kinetoterapie din Oradea, orasul in care locuieste. (vezi cum s-a distrat Mihaela Tatu in insula Bali )

Mihaela Tatu s-a operat la genunchi.
Recuperarea o face la o clinica de kinetoterapie

Atunci cand vorbeste la conferinte, Tatu se sprijina in carje, pentru a nu forta piciorul. La clinica, Tatu executa diverse exercitii sub supravegherea unui instructor. „Noi suntem eroii tăi când vine vorba de menţinerea sănătăţii corpului tău...la fel cum suntem şi pentru Doamna Mihaela Tatu!”,au postat cei de la clinica.

Mihaela Tatu s-a operat la genunchi:  "A fost o onoare sa o avem ca pacienta"

De putin timp, Mihaela Tatu s-a operat la genunchi. „Recuperarea integrală a bolnavilor operaţi de menisc se bazează pe un program recuperator bine condus, de aceea, suntem mandrii să ştim că putem fi şi eroii Doamnei Mihaela Tatu! Pentru noi, a fost o onoare să o avem ca pacientă, aşadar, dorim să-i mulţumim pentru alegerea făcută şi mai ales pentru increderea acordată!”, au incheiat cei ce se ocupa de recuperarea Mihaelei Tatu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

La cine tine cel mai mult Mihaela Tatu: "De fiecare data imi aminteste ce inseamna iubirea!" FOTO

Departe de fiica ei, stabilita in Germania, Mihaela Tatu i-a trimis Ioanei un mesaj emotionant de ziua onomastica: "Mai bine tac si simt. Esti TOT!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies