Mihai Albu nu dă la pace cu fosta soție și amenință că va recurge la soluții extreme: „Voi chema poliția. I-a spus copilului că sunt infectat”

Mihai Albu a declarat că dacă nu își va vedea copilul nici luna aceasta va recurge la forțele de ordine. Ce l-a supărat atât de tare pe creator.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Mihai Albu este într-un război de la începutul pandemiei de coronavirus cu fosta lui soție, Iulia Albu. Creatorul o acuză pe aceasta că nu îl lasă să își vadă fata, ba mai mult, ajunge să vorbească foarte greu cu ea pentru că mama ei i-a restricționat numărul de telefon. Astfel, Mihai Albu suferă foarte mult că nu este lăsat să o vadă pe Mikaela și chiar a declarat că este hotărât să cheme poliția. 

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite”, a declarat Mihai Albu pentru Cancan

Citeste si: Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe, confirmat cu coronavirus

Mihai Albu o acuză pe fosta soție că i-a spus fiicei sale că este infectat cu coronavirus

fara descriere

Mihai Albu a povestit că în această perioadă de izolare nu și-a văzut fetița pentru că ea i-a spus că nu vrea să se vadă cu el pentru că a mers la muncă și este infectat cu coronavirus. Binînețeles că Mihai Albu dă vina pe fosta lui soție pentru această situație, creatorul fiind conștient de faptul că Iulia Albu i-a explicat Mikaelei că nu se poate vedea cu tatăl său până nu se termină pandemia.

Citeste si: Iulia Albu s-a măritat!? Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața: "Eu și soțul meu am..."

„I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo. Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Citeste si: Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Eu am weekend-urile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția”, a mai declarat Mihai Albu. 

fara descriere

Referitor la acuzația conform căreia Mihai Albu nu i-a plătit pensia alimentară fiicei sale, el neagă aceste acuzații și spune că ar fi cazul ca Iulia să dovedească aceste afirmații. Creatorul a recunoscut că este o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei, dar a subliniat că este la zi cu toate datoriile. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate