Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige Eurovision: “Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs că participanții creștini nu au dreptul să concureze”

Fanii au aflat că compozitorul Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige concursul Eurovision 2019.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige. Cel care a compus melodia “Dear father”, cu care Bretan a participat la finala Eurovision România 2019, se află în tabăra celor care consideră că Laura nu a învins pentru că doi reprezentanți ai comunității gay din Marea Britanie, aflaţi în juriu, nu au votat-o, sancţionând astfel o declaraţie a ei, făcută în timpul campaniei pentru Referendumului pentru Familie, în care se pronunța în favoarea familiei tradiţionale. România va fi reprezentată la finala din Israel de Ester Peony, cu piesa „On a sunday”. (vezi ce a spus Laura Bretan despre acest scandal)

Citeste si: Scandalul uriaș care cutremură Eurovision! Omul lui Smiley, acuzat că a trădat-o pe Laura Bretan! EXCLUSIV

Citeste si: Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019, dar a fost printre cei mai slabi concurenţi la Olimpiada de Muzică! Vezi ce notă mică a luat Alexandra la interpretare vocală! EXCLUSIV

Citeste si: Cine este Ester Peony, reprezentanta României la concursul Eurovision 2019! Care este numele ei adevărat

Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştig: "Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare?" 

„Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam că pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica”, a scris Mihai Alexandru.

fara descriere

Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige: "Măcar să știm o treabă de la început"

Se ştie că Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige. “Mi-aş dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs că participanții creștini nu au dreptul să concureze, măcar să știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncată pe apa Sâmbetei. Draga mea, Laura, ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”, a încheiat Mihai Alexandru.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate