Mihai Bendeac, „înghesuit” după ce a dezvăluit că a avut COVID-19

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a creat o controversă uriașă după ce a anunțat că în urmă cu două luni a fost infectat cu virusul COVID-19. Și nu numai el, ci și familia lui. Unii nu l-au crezut pe actor, alții doar s-au amuzat.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


In articol:

Mihai Bendeac, „înghesuit” după ce a dezvăluit că a avut COVID-19
Mihai Bendeac, „înghesuit” după ce a dezvăluit că a avut COVID-19

Mihai Bendeac i-a anunțat pe colegii lui jurați chiar în timpul emisiunii de ce s-a întâmplat după ce a participat la o înmormântare și a aflat apoi că preotul era infectat. Mihai Bendeac nu s-a oprit aici. A mers mai departe și, ulterior, avea să posteze și pe canalul de Youtube cum a trecut prin această experiență.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Moare covidu da Bendeacu tot nu moare”, ”Astea sunt povești cu pești, niște minciuni gogonate. O avut pe dracu să-l ia. Du-te să verși albastru”, ”Cunosc trei cazuri care s-au autoizolat si au dus cum au putut boala! Nu toti au fost testati si/sau dusi la spital. Nu mai vorbiti tampenii!”, ”Mdaa, da… Serios? Și pe voi unde v-au tratat? Știi ce este interesant? Oamenii mai importanți în societate în special cei la nivel de conducere (deputați) nu au pățit nimic, chiar dacă se afla ca au contactat virusul. În schimb omul simplu vai de capul lui, ajunge grav bolnav și mort…”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

Mihai Bendeac a creat controverse uriașe 

Mihai Bendeac a făcut unele declarații suprinzătoare, actorul recunoscând că a avut simptomele infecției cu noul coronavirus, numai că a luat decizia de a nu face testul pentru COVID-19. Bineînțeles, o astfel de mărturisire a dat naștere multor comentarii, iar Bendeac a oferit explicații pe canalul de YouTube.

„A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a spus Mihai Bendeac. „Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv… Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave”, a povestit Bendeac.

Cele 24 de ore critice ale lui Bendeac

Din punctul de vedere al lui Mihai Bendeac, există foarte mulți oameni care au avut simptome, iar în ceea ce îl privește pe el a fost vorba despre „un interval de 24 de ore în care aceste simptome au fost puternice”, după care au început să scadă.

„Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.


Citește și:

Puterea dragostei 26 octombrie! Aya se bagă în relația lui Marinescu cu Andreea?! Concurenta spune lucrurilor pe nume

Imagini de senzație cu Andreea Mantea la cules de struguri! Noul episod din Trăiri alături de Andreea Mantea o arată pe vedetă în cele mai neobișnuite ipostaze

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Florin Ristei și concurenta de la X Factor, poveste impresionantă de dragoste! Cum o răsfață cunoscutul cântăreț pe Noami Hedman

Andreea Pirui rupe tăcerea. Primele declarații ale vedetei după despărțirea de Marius: „O împăcare nu va mai exista”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies