Mihai Bendeac, marturisire WOW despre solistul Carla's Dreams! "L-am cunoscut. E un om..."

Autor: A.M.

Mihai Bendeac apreciaza onestitatea si oamenii din jurul lui, iar solistul "Carla's Dreams" pare sa se afle in topul preferintelor sale. Nu atat muzical, cat la nivel de caracter.
Actorul a facut o dezvaluire despre controversatul artist cu masca pe fata si cum este acesta in realitate, atunci cand camerele sunt oprite.

"Ar fi trebuit să ajung, în seara asta, la concertul Carla’s Dreams. Însă, un episod de anxietate care mă chinuie de vreo 3 zile, mă face să nu pot merge. Vreau, totuşi, să scriu ceva aici. Ştiu că nu e ok ce fac acum. Dar eu, Mihai Bendeac, mi-am construit cariera pe sinceritate. L-am cunoscut pe Carla’s Dreams Omul.Şi, vă garantez, este o persoana fascinantă. Un OM luminat şi inteligent. O persoană, un artist ULUITOR. Un OM cu care fiecare secundă petrecută împreună este un câştig. Un OM cu care discuţi religie, literatură, istorie, geopolitică, viziune despre viaţă şi, chiar dacă eşti sau nu de acord despre un subiect dezbătut, nu poţi fi decât recunoscător că te afli alături de el şi că ai cu cine combate concepte abstracte, mai putin abstracte si deloc abstracte. Ba chiar necesare, aş spune.

Aveţi grijă ce anturaj aveţi. Prieteni, cel mai important lucru în ceea ce priveşte anturajul vostru este capacitatea acestora de a vă duce cu un pas înainte ca inteligenţă şi umanitate.

Mulţumesc Carla’s pentru orele petrecute împreună şi sunt fericit şi liniştit că un asemenea Artist/Om există pe unde (radio)"
, a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac pe pagina lui.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

O fetita de cinci ani din Racari, Dambovita, a cazut intr-un put. Care este starea micutei?

Mirela Vaida, dimineti cu peripetii! Cum si-a gasit copiii cand a intrat in bucatarie?

O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce tatăl ei a uitat să o lase la creșă

Ce a făcut Stephan Pelger în ultimele sale clipe din viață. Ultimele imagini cu celebrul designer în viață, înainte să-și pună capăt zilelor astăzi, după ce a suferit de depresie

VIDEO - EXCLUSIV - Designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Acesta ar fi suferit de depresie. Primele detalii oferite de autorități

„Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta Voicu

Detalii șocante ies la iveală despre gestul de o cruzime ieșită din comun al lui Daniel Balaciu față de Dana Roba

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies