Mihai Bendeac și-a cedat inima. Cine a produs anunțul neașteptat

Lui Mihai Bendeac i-a cedat inima! După lungi tentative în care multe femei au incercat să îl cucerească pe actor, o singură femeie a reușit asta fără să facă ceva.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Lui Mihai Bendeac i-a cedat inima. Cine a produs anunțul neașteptat


In articol:

Mihai Bendeac țintește sus. Recunoscut pentru faptul că nicio femeie nu a reușit să îi fure inima încât să fie cerută în căsătorie de îndrăgitul actor, Mihai Bendeac are, totuși, o slăbiciune. 

Mihai Bendeac este îndrăgostit până peste cap! Iar contrar principiilor sale, Bendeac a făcut asta public.

Mihai Bendeac a recunoscut că i-a fost furată inima de către o actriță celebră, ale cărei filme le-ai urmărit cu mult drag! Carismaticul artist a publicat câteva fotografii cu aceasta, iar fanii nu au rezistat tentației de a-i scrie mesaje în privat.

Lui Mihai Bendeac i-a cedat inima. Cine a produs anunțul neașteptat

Inima lui Bendeac, „furată” de Mila Kunis

Inima lui Bendeac fost furată de superba Mila Kunis. Actorul a urcat pe o rețea de socializare câteva fotografii cu vedeta de la Hollywood, iar pe o altă postare el a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “Toată lumea are o persoană de care este îndrăgostită. Ei bine… ea (n.r.: Mila Kunis) este crush-ul meu”.

Evident că juratul de la “iUmor” știe că actrița de 36 de ani, cu origini ucrainene, este luată! În 2015, Mila Kunis a devenit soția starului american Ashton Kutcher. Ei au o fetiță și un băiat împreună: Wyatt Isabelle Kutcher și Dimitri Portwood Kutcher.

Mihai Bendeac nici amor nu mai face

Mihai Bendeac a anunțat că pandemia din prezent l-a afectat în cel mai important aspect din viața sa: amorul. “(…) altă chestie foarte ciudată cu pandemia (n.r.: de coronavirus) este faptul că viaţa mea sexuală a devenit extrem de complicată. Este pentru prima dată în existenţa mea când regret că sunt burlac, jur! Adică e foarte greu acum să ai încredere să «aşa» cu cineva. Bă, e dubios, jur! Să mor! Totul este extrem de dubiuos şi are nişte elemente absolut suprarealiste…”, a declarat actorul Mihai Bendeac

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate