Mihai Borviz, fostul concurent de la Puterea Dragostei, dat de gol! ”O mai iubește pe fosta soție, Miki”

Mihai Borviz a intrat în casa Puterea Dragostei la doar câteva zile după ce divorțase de Miki. A fost însă eliminat după puțin timp, iar afară s-a întâlnit cu Deea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deea și Mihai Borviz ar fi putut fi un cuplu în afara acsei de la Puterea Dragostei, însă relația lor nu s-a concretizat. Și asta pentru că, așa cum spune Deea, Mihai este încă ”prins în trecutul cu Miki”, fosta lui soție de care a divorțat în urmă cu doar câteva săptămâni.

”Mi-am dorit să-l cunosc pe Mihai. Vorbisem de câteva ori pe mesaje. A fost o petrecere la noi în oraș și l-am invitat și pe Mihai, care nu a ezitat să apară. Așa l-am cunoscut! Am dansat, ne-am pupat... Ultima dată ne-am văzut acum două săptămâni. Mai vorbim, dar între noi nu e nimic, nu poate să fie nimic. Mihai are o problemă: este încă prins în trecutul lui. Vorbește prea mult despre Miki, nu s-a desprins de ea. Și atunci nu poate avea o relație, nu neapărat cu mine, dar nici cu altcineva”, a spus Deea într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro.

Citeste si: Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei și-a personalizat microfonul cu 1962 de cristale Swarovski! Avem imagini în exclusivitate cu bijuteria

În live, alături de Deea s-a aflat Roxana, care a confirmat acest lucru. ”Și eu m-am văzut cu Mihai, am fost la film, împreună cu un prieten. E plictisitor. Vorbește mereu de Miki”, a spus Roxana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Fiul Andreei Mantea, David, a fost întrebat dacă are iubită! Ce a răspuns: ”De ce minți?”

Mihai Borviz s-a căsătorit cu Miki, după ce s-au întâlnit la un show matrimonial

Mihai Borviz a intrat în casa de  la Puterea Dragostei după divorțul de Miki, tânăra pe care o cunsocuse într-un alt show matrimonial. Mihai și Mihaela, cunoscută ca Miki, s-au îndrăgostit în emisiunea la care participaseră amândoi și în septembrie 2017 s-au căsătorit. Căsnicia lor însă nu a durat prea mult, cei doi divorțând în acest an.

Mai mult chiar, se pare că Miki și-a continuat viața fără Mihai, tânăra postând pe pagina ei de socializare mai multe poze cu un alt bărbat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate