Mihai Constantinescu, operat de urgenţă! Intervenţia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu a fost operat zilele trecute.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Internat de aproape o lună la Spitalul Floreasca din Capitală, Mihai Constantinescu a suferit marţi o intervenţie de urgenţă. Artistul în vârstă de 73 de ani a fost supus unei operaţii de traheostomie. Medicii i-au secţionat traheea şi i-au introdus un tub pentru a-l ajuta să respire, au declarat surse medicale.

Mihai Constantinescu, operat de urgenţă! Intervenţia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu este ţinut în viaţă de aparate. Aceleaşi surse din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti au declarat că starea cântăreţului este gravă.

„E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (...) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, a precizat sursa pentru Mediafax.

Citeste si: Medicii, vești cumplite despre starea lui Mihai Constantinescu: „ E în stare vegetativă”

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE ale Simonei Secrier despre starea lui Mihai Constantinescu! Care este adevărul după ce s-a zvonit că a făcut al treilea stop cardio-respirator

Citeste si: Amănunte de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Artistul a mai suferit un stop cardio-respirator

În timpul intervenţiei, soţia lui Mihai Constantinescu a aşteptat pe holurile spitalului veşti de la medici.

La jumătatea lunii mai, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator. De atunci se află internat la Floreasca. Artistul de 73 de ani era cunoscut cu probleme cardiace.

fara descriere

Mihai Constantinescu, internat la Floreasca după un stop cardiac

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Imediat după ce a ajuns la spital, contactată de reporterii WOWbiz.ro, Simona Secrier a lansat un apel disperat, printre lacrimi. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, sperând ca soțul ei, Mihai Constantinescu să mai poată fi salvat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate