Mihai Gruia (ex Akcent) si-a tras trupa de fete! Pana si Deliei i-au placut. Asculta aici piesa pustoaicelor fenoment!

Gabriela, Ana-Maria, Miruna si Raluca sunt cele patru componente ale celei mai noi, tinere si fresh trupe de fete din Romania, numita COOL!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe la stanga la dreapta: Raluca, Ana-Maria, Delia, Miruna si GabrielaMihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, are incredere maxima in pustoaicele de la Cool. Cele patru fete au intre 13 si 16 ani si canta de la varste fragede, fiind indrumate in cariera de parintii lor si de profesori de muzica. Cu toata energia specifica varstei, dar mai ales cu vocile lor puternice, Gabriela, Ana-Maria, Miruna si Raluca au impresionat-o chiar si pe Delia, dupa a carei piesa, “Pe aripi de vant”, trupa COOL a inregistrat un super cover in varianta proprie. Delia a venit in studioul Mango Records pentru a le cunoaste pe cele patru fete si pentru a filma cateva cadre impreuna cu ele, pentru online video-ul pe care COOL il lanseaza astazi.

fara descriereTrupa Cool, de la stanga la dreapta Ana-Maria, Gabriela, Raluca, Miruna “E prima data cand fac parte dintr-o trupa si ma simt excelent alaturi de colegele mele! Sa inregistram un cover impreuna a fost de vis! Ne-am distrat foarte tare, am ras, si chiar nu ne-am asteptat sa iasa atat de bine. Chiar imi doream sa o intalnesc pe Delia si sa cantam alaturi de ea. Ma simt onorata ca ea ne-a si auzit cum cantam.” ne-a spus Gabriela.

fara descriereMiruna si Raluca de la Coolfara descriereGabriela si Raluca de la Cool“Piesa Deliei mi-a placut foarte mult din prima si m-am bucurat cand am aflat ca vom face un cover dupa ea. Parerea mea e ca ne-a iesit foarte bine! Eu spun ca ne potrivim toate patru si ca avem un drum lung si frumos de parcurs impreuna.” a adaugat Raluca.

“Sunt bucuroasa sa fac parte din trupa COOL, fiind de altfel si prima experienta a mea de genul asta. Inregistrarea cover-ului dupa piesa Deliei a fost pentru mine o mare provocare si o experienta de neuitat. Intalnirea cu ea mi-a confirmat faptul ca ceea ce fac are valoare. Piesa “Pe aripi de vant” imi place foarte mult si de cand a aparut nu am pierdut niciun prilej sa o cant!” a declarat Miruna.

“Este prima oara cand fac parte dintr-o trupa si sunt foarte incantata de aceasta idee, mai ales ca ne intelegem si colaboram foarte bine. Cred ca piesa Deliei a fost perfecta pentru debutul grupului COOL si ne-a pus in evidenta ceea ce noi avem mai bun. “ a adaugat Ana- Maria.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate