Mihai Mitoșeru, noi declarații despre despărțirea de Noemi: "Nu am plecat cu alta, nu ne-am bătut. La noi a apărut ceva mai rău..."

Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, au hotărât de curând să meargă pe drumuri diferite în viață.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, au hotărât de curând să meargă pe drumuri diferite în viață. Divorțul a fost anunțat chiar de vedeta Kanal D, într-o postare pe Facebook.
După numeroase speculații cu privire la motivul despărțirii, cauzat și de faptul că Noemi nu s-a simțit pregătită pentru un copil, Mihai Mitoșeru a explicat adevărata lor problemă, o problemă cu care se confruntă multe cupluri, de altfel.

"Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi!", a transmis el.

Camelia Mitoșeru speră ca fiul ei să se împace din nou cu Noemi

fara descriere

Vestea că Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi a căzut ca un trăsnet peste mama lui, Camelia Mitoșeru. Actrița este extrem de afectată de toată situația și speră ca cei doi să se împace cât mai repede.

În cadrul unei emisiuni TV, Camelia Mitoșeru a vorbit despre despărțirea momentului.

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc.... Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.", a declarat Camelia Mitoşeru în cadrul unui interviu TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate