Mihai Neşu, declaraţie incredibilă la şapte ani de la accidentul teribil: „Au fost perioade grele în viaţa şi în sufletul meu”

A trecut prin momente cumplite atunci când a fost condamnat la suferinţă în urma unui accident teribil, a fost părăsit de soţie, însă Mihai Neşu şi-a revenit după ce a rămas paralizat şi a oferit, de curând, o nouă lecţie de viaţă.

Autor: T.S.
 
Fostul fotbalist Mihai Neşu, care a rămas paralizat în urma unui accident teribil, a primit un premiu în valoare de 25.000 de dolari din partea Asociaţiei Fotbaliştilor Amator şi Nonamatori, AFAN şi a uimit cu declaraţia pe care a făcut-o ulterior.
 
 „Viaţa mea este o bucurie. Eu sunt un intermediar pentru că nu aş putea face nimic fără cei din jurul meu, de fapt ei fac tot ce trebuie ca lucrurile să meargă aşa cum trebuie.
Şi eu împreună cu copiii fac terapie şi ne bucurăm împreună de cel mai mic progres…

Au fost perioade grele în viaţa şi în sufletul meu. Dar eu am primit ajutorul tuturor apropiaţilor, al oamenilor din Olanda şi din America şi din alte oraşe din România, aşa că încerc să ajut şi eu cum pot”, a afirmat Mihai Neşu la DigiSport. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies