Stiri

Mihai Stoica a rabufnit: "Pentru mine esti un mincinos ordinar"! Ce l-a deranjat

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a publicat un mesaj dur pe contul sau de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Mihai Stoica a fost deranjat de zvonurile potrivit carora el si Nicolae Dica ar urma sa fie inlocuiti de Narcis Raducan si Edi Iordanescu.

"Cei care au alte idei despre componenţa băncii tehnice şi/sau a staff-ului administrativ sunt rugaţi să mai aştepte.
 
Nu suntem deloc satisfăcuţi de jocul echipei, dar suntem pe primul loc, cu 19 goluri marcate după 10 etape, eliminaţi complet nemeritat din play-off ul UEL, după o dublă în care am fost net superiori unei echipe cu un buget de peste 30 milioane.
 
Probleme de pregătire fizică sunt doar în imaginaţia unora care, probabil, n-au urmărit atent finalurile ambelor meciuri cu Rapid Viena sau celui cu CFR.
 
Mă aşteptam ca cei ale căror nume au fost vehiculate prin presă ca potenţiali înlocuitori să dezmintă aceste minciuni sfruntate, să declare că nu li s-a propus să vină nici măcar pentru discuţii preliminare. În fine, să spună adevărul. Se pare însă că le convine situaţia asta. Să taci cu subînţeles poate dă bine în faţa unora. Pentru mine eşti un mincinos ordinar. Iar cuvântul meu a contat şi va conta mereu", a scris Mihai Stoica pe contul lui de Facebook.

Oficialul FCSB nu a precizat la cine se refera, insa a afirmat ca nu este vorba despre Narcis Raducan, dupa un comentariu al celui din urma. "La altcineva m-am referit, dar e pe silent", a scris Mihai Stoica.

Gigi Becali a avertizat, recent, ca ar putea ca toata lumea sa plece de la echipa dupa urmatoarele 13 etape.

"De unde să mă pricep eu şi la asta? (n.r.- la pregatirea fizica). Eu văd pe teren că nu stau bine fizic, dar ce să fac? Asta să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii, eu sunt doctor? Şi doctor mă vreţi? Nu mă pricep la asta. I-am spus lui MM, care e situaţia, că nu avem pregătire fizică? Mi-a spus că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa. Aşa mi-a spus. După 13 etape, o să constat eu! Şi fără MM. După 13 etape, o să vedeţi că o să constat eu! O să mă interesez. Dar discutăm după 13 etape, o să vedeţi ce se va întâmpla la FCSB. Dar până atunci, hai să-l lăsăm în pace... Vă dau cuvântul meu de onoare că nu-l dau afară până atunci. Are vină şi el şi toţi... Şi el, şi MM, şi toţi au vină. Eu am pus acolo nişte păstori să pască. Şi dacă nu aleargă echipa şi nu e bine pregătită şi dă numai pase la adversar, atunci e de vină de la cap, cu MM, cu Dică, toată lumea. E posibil ca după 13 etape să fie schimbată toată lumea, o să vedem. Dar să-l lăsăm până atunci. Dacă echipa joacă tot aşa după etapa a XIII-a, nu o să mai rămână. Dacă o să joace ce a jucat în seara asta,  zece antrenori aduc. Unul să antreneze şi nouă să dea sfaturi, consilieri", a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

 

Galerie foto