Mihai Trăistariu are un copil? "Am folosit prezervativul, dar..."

Mihai Trăistariu are un copil cu o fată din Timişoara?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Mihai Trăistariu a răspuns cu sinceritate la întrebările Mădălinei Lambrinoc.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost pe punctul de a se sinucide din cauza unei fete, a povestit ce traume a suferit în copilărie din cauza tatălui agresiv şi că este posibil să aibă un copil.

 

Cel mai nebunesc gest făcut din iubire?

Mă îndrăgostisem de o colegă de facultate, în Iaşi. O chema Maria, avea ochelari. Îi tot dădeam bileţele la sala de lectură, pe atunci aşa era. După vreo nouă luni de încercare, am văzut că sunt refuzat şi respins, m-am dus la mare la Costineşti. I-am dat mesaj că sunt pe digul de la Costineşti şi, dacă nu îmi spune da, mă arunc de pe dig. Am vrut să mă sinucid în numele iubirii. Maria, mi-ai distrus tinereţea! Glumesc!

fara descriere

Ce declaraţii a mai făcut Mihai Trăistariu în cadrul rubricii din emisiunea Teo Show:

Am avut obiceiul de a mă cupla cu fanele mele. Asta pentru că sunt timid şi nu fac primul pas. M-am lăsat curtat.

Părinţii mei nu mai trăiesc. Din păcate, s-au stins cam devreme. Tata s-a stins când aveam 17 ani şi el nici nu a prins cariera mea, habar n-are ce am ajuns. Sau poate ştie. I-aş spune mulţumesc pentru că mi-a dat ambiţia şi voinţa, el era aşa, nu se lăsa. Tata o bătea pe maică-mea, o snopea în bătaie, o târa pe jos prin casă. Am ţinut cu mama. În perioada copilăriei sufeream pentru ea. L-am urât. Aşa începea ziua, cu gălăgie, cu oale sparte. O copilărie cu scandal. Pe taică-miu nu am reuşit să-l iubesc, pe mama am divinizat-o. Ea a prins succesul meu, s-a stins la o zi după Eurovision. Nu am apucat să o întreb: mami, m-ai văzut? A intrat în comă, dar cică a prins momentul meu la Eurovision.

 

Citeste si: Când face sora Deliei botezul! Oana Matache a dezvăluit ea însăși data. Mai e foarte puțin timp!

Citeste si: Un alt italian înșelat de o româncă! Cum a reușit să îl lase fără 600.000 de euro!

Citeste si: Bătrâna care face miracole cu limba! A lins peste 5000 de ochi! Cât ”taxează” pentru o asemenea grozăvie

 

Mihai Trăistariu are un copil? Artistul a lăsat însărcinată o fată, iar ea a fugit din spital înainte să facă avort. Mihai Trăistariu nu ştie dacă acel bebeluş a venit pe lume sau nu.

 

M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil. Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun. Cum ar fi să mă sune copilul: tati, sunt aici. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate