Mihai Trăistariu, dezamăgit că nu va reprezenta România la Eurovision! Ce decizie drastică a luat

Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală după ce a ratat finala Eurovision. Astfel, supărat foc că nici anul acesta nu va reprezenta România în concursul desfăşurat acum la Lisabona, Portugalia, el a luat o horătâre drastică.

Autor: T.S.
 
Nu, nu renunţă la dorinţa de a fi din nou pe scena de la Eurovision, însă are două variante, printre care să concureze pentru altă ţară.
 
„M-am gândit mult şi… pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunţ de pe acum, ca să nu-mi reproşaţi vreodată că nu aţi ştiut:
 
Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc
cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câştigătorii Eurovision România. De câţiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câştigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu ştiţi asta! Ei iau tot…iar tu rămâi cu…promovarea!

Varianta 2: Particip pentru altă ţară cu o piesă WOW…indiferent dacă e lentă sau ritmată…Iar aici am mai multe variante! Doar că…Moldova m-ar tenta pentru că se vorbeşte limba română, iar eu concertez des acolo şi am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo şase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit şi o stea pe Bulevardul Celebrităţilor din Malta şi am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Şi invitat în zeci de emisiuni Tv şi radio…Singura problemă în cele două ţări este că ei permit în concursul Eurovision…interpreti străini…DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local.
Şi aici nu mă încântă deloc ideea…Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm…Să Văd…În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision… Fie pentru România…fie pentru altă ţară…
”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Amanunte nestiute din trecutul noului concurent de la Faimosi. Oltin Hurezeanu a fost avocat, stripper si actor

Cel mai frumos mesaj de dragoste. Cuvintele care ating inima de Martisor

Gabriela Cristea si-a scos fetita la zapada! Momente adorabile in familia vedetei

Se aliniază planetele! Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii

Andreea Esca are un nou JOB. SOC TOTAL la PRO TV! A luat decizia după ani de zile

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies