Mihai Trăistariu vrea să se vaccineze anti-covid. Artistul vrea ca pandemia să ia sfârșit: „Vaccinați-vă! Nu moare nimeni și nici nu-ți bagă nimeni cipuri"

Ce părere are artistul despre vaccin și ce crede despre măsurile de prevenție împotriva coronavirusului impuse de autorități.

Mihai Trăistariu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai Trăistariu abia așteaptă ca pandemia de coronavirus să ia sfârșit. Aparția vaccinului, pentru artist, este una dintre cele mai bune vești pe care le-a primit de la instaurarea stării de urgență și până acum. 

Cântărețul abia așteaptă să se imunizeze împotriva virusului SARS-COV-2 pentru a pune capăt crizei sanitare din România. Artistul a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj în care le explica fanilor de ce își dorește atât de mult să se vaccineze, asta chiar dacă, la începutul epidemiei, a mărturisit că se opune măsurilot de prevenție, pe care le considera ca fiin exagerate. 

Mihai Trăistariu vrea să se vaccineze anti-Covid: „ Vaccinul nu-l fac de plăcere, ci de nevoie!

Se pare că Mihai Trăistariu s-a răzgândit și acum este de acord cu măsurile de prevenire și răspândire împotriva noului tip de coronavirus. Artistul vrea să se imunizeze pentru ca să nu fie nevoie să se reprofilze și astfel să poată să-și facă meseria de cântăreț în liniște și pace, iar concertele să poată să mai fie susținute. 

„Vaccinul nu-l fac de plăcere, ci de nevoie! Dacă virusul nu dispare, noi, artiștii trebuie să ne reprofilam.

Nu m-aș fi vaccinat niciodată dacă nu aș fi fost forțat de împrejurări. Așa cum nu m-am testat niciodată până acum și am pierdut o vacanță în Grecia din cauza asta. N-am zis niciodată că virusul nu există. Chiar am vreo 50 de cunoștințe care au făcut boala. Vreo 40 n-au avut niciun simptom, iar ceilalți 10 au avut manifestări ale bolii, dar trăiesc și astăzi. Bătrânii sunt cu risc și bolnavii.
Ei ar trebui să stea acasă. Nu obligați, ci să li se recomande. Nu putem bloca toată omenirea pentru ei. Altfel noi, cei tineri, murim de foame”
, declară artistul, într-un mesaj disperat, postat pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Artistul își îndemană fanii să se vaccineze 

Mihai Trăistariu face un apel către comunitatea sa de pe rețelele de socializare și îi îndemnă să meargă și să se imunizeze într-un număr cât mai mare. 

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu îi îndemană pe oameni să se vaccineze, pentru a pune capăt pandemiei [Sursa foto: Instagram]

„Specialiștii mondiali zic cam așa: dacă nu se vaccinează cel puțin 70 la sută din populația globului, vaccinarea în masă e inutilă și nu mai scăpăm de virus niciodată. Și-atunci, matematic vorbind, pentru mine ca artist sunt doar două soluții ca să pot cânta din nou: ori mă vaccinez cu ochii închiși și sper c-o s-o facă toată planeta și se stinge pandemia în doi-trei ani, după care putem concerta, ori mă mut la Dubai sau într-una din cele patru țări care nu au impus restricții și trăiesc liber. Dar continui acolo cu business-urile mele, cântatul rămânând doar o amintire. Vaccinați-vă! Cu încredere! Nu moare nimeni și nici nu-ți bagă nimeni cipuri”, a mai spus Trăistariu în postarea sa.

Mihai Trăistariu: „ 90% din artiști sunt acum la pământ!”

Cântărețul este de părere că acțiunile autorităților în încercarea de a împiedica răspândirea virusului pe teritoriul României i-a ruinat pe unii artiști, care a trebuit să-și găsească alte job-uri pe timpul pandemiei. 

Citeste si: 50.000 de persoane s-au programat în prima oră pe plaforma de vaccinare

„Sunetiștii, impresarii, actorii, dansatorii și miile de persoane din spatele scenei sunt îngrozite că trebuie să renunțe la meseria practicată o viață, pentru că nu mai au ce mânca. Nu e de joacă! Eu sunt un norocos pentru că sunt un tip întreprinzător și n-am depins niciodată de banii din concerte. 90% însă din artiști sunt acum la pământ! Am întâlnit deja un coleg – artist, care lucrează ca bodyguard la un market. Nu e posibil așa ceva. Iar omul când m-a văzut, a lasat capul în jos, rușinat. Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a adăugat artistul în postarea sa de pe Facebook.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador a primit de la Mihai Trăistariu o fotografie cu el complet dezbrăcat! Și Selly a pățit-o: ”Omul, efectiv mi-a dat mesaj”!

Mihai Trăistariu, afectat grav din cauza pandemiei de coronavirus: „Să-mi vând casa, mașina ca să trăiesc?”

Cine este prima vedetă din România care se va vaccina împotriva coronavirusului: ”O să fac vaccinul”

S-a aflat adevărul despre relațiile extraconjugale ale lui Dan Bittman

Cutremur la Caracal. Cumpănaşu, față în față cu Dincă: Sunt pregătit să spun adevărul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies