Mihai Tudose a fost acuzat că a plagiat teza de doctorat și două volume scrise. Fostul premier recunoaște pentru prima dată: "Trăim într-o lume nebună"

Mihai Tudose a fost acuzat de plagiat în mai multe cazuri. În presă s-a scris că a copiat teza de doctorat, dar și sute de pagini din două volume scrise.

Mihai Tudose a fost acuzat că a plagiat teza de doctorat și două volume scrise
Mihai Tudose, fost premier al României[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Fostul premier al României a fost acuzat în repetate rânduri de plagita și a răspuns acestor acuzații în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Mihai Tudose, acuza că a plagiat teza de doctorat și două volume scrise

Mihai Tudose, fost premier al României
Mihai Tudose, răspunde acuzațiilor de plagiat[Sursa foto: MediaFax Foto]

În presă s-a scris că fostul prim-ministru al României a plagiat teza de doctorat. Diploma pe baza căreia a devenit cadru didactic la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" a SRI nu ar fi originală.

Citeste si: Mihai Tudose rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre legătura cu alcoolul: "Am fizionomia mai așa, cu riduri, așa a fost modelul"

De asemenea, presa îl acuză pe Mihai Tudose că a copiat și în cărțile scrise. România Liberă afirmă că Mihai Tudose a copiat 220 din cele 368 de pagini scrise ale volumului „Schimbarea ma­na­ge­rială. Managementul schimbării!”.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

O altă acuzație cu privire la meritele sale se referă la volumul „Securitatea economică în era transformărilor globale”.

Presa relatează că volumul conține paragrafe întregi preluate fără ghilimele, fără note de subsol sau biografie care să citeze sursa paragrafelor.

Citeste si: Mihai Tudose le declară război greilor din politică: "Victor Ponta e mincinos, e ipocrit, nu are cuvânt. Dragnea m-a trădat"

Cum răspunde Mihai Tudose acuzațiilor de plagiat

Mihai Tudose, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Mihai Tudose, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"[Sursa foto: Captură YouTube]

Mihai Tudose a fost invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" și a vorbit și despre subiectul lucrărilor plagiate.

„A zis presa, care presă? Nu cumva aceeași persoană și cu 2, 3 căței? Mai mult, e răspunsul și declarația oficială de la Academie, dar ală nu e bun, nu a dat. Să facă ancheta! A găsit ea într-o carte, probabil eu am plagiat sigur, că e lucrarea de doctorat. În cartea în care eu am 400 de pagini, sunt 200 plagiate. Nu e plagiată nici aia.

Trăim într-o lume nebună! Cum am ieșit și am atacat pe cineva, a mai gasit un articol.”, a spus MihaiTudose, fostul premier al României, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Mihai Tudose, declarații neașteptate despre Liviu Dragnea “Va simțiți răzbunat? Cine v-a trădat în războiul cu Dragnea?”. Răspunsuri tranșante în emisiunea lui Denise Rifai

Mihai Tudose a fost premierul României în perioada 29 iunie 2017 până la demisia sa din 16 ianuarie 2018. El a precizat că a demisionat din fruntea Guvernului după ce Liviu Dragnea s-a implicat mai mult decât era necesar.

„Nu m-am crezut mai puternic decât Dragnea, am vrut să fiu premierul României, nu al unui om sau al unui partid. La un moment dat, lucrurile au luat o razna! Au apărut lucruri cerute nu de popor, ci de un om. N-am acceptat implicarea lui Dragnea în Guvern, legile nu se dau cu dedicaţie. Mi-am asumat poziţia şi am demisionat!”, a spus Tudose, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Tudose rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre legătura cu alcoolul: "Am fizionomia mai așa, cu riduri, așa a fost modelul"

Mihai Tudose le declară război greilor din politică: "Victor Ponta e mincinos, e ipocrit, nu are cuvânt. Dragnea m-a trădat"

Cine este Corina Tudose. Funcția lui Mihai Tudose de ministru al Economiei i-a adus soției sale multe contracte cu statul

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Vine sfârşitul lumii! Prăpăd în cea mai rece regiune a Planetei. Imaginile sunt apocalitice

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies