Mihai Tudose a suferit un infarct și a făcut trei stopuri cardiace! Prima reacție a fostului premier

Fostul premier Mihai Tudose a ajuns de urgență la spital. Mihai Tudose a făcut infarct, apoi a suferit trei stopuri cardiace.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

UPDATE Primul mesaj al lui Mihai Tudose, după ce a suferit un infarct și a făcut trei stopuri cardiace

”Sunt bine!? Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a fost mesajul transmis de Mihai Tudose pe Facebook. 

Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor, informează digi24.ro.

Mihai Tudose este stabil şi conştient, el fiind ţinut sub strictă supraveghere de către medici.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un infarct. Colegii lui de partid au chemat ambulanța după ce acestuia i s-a făcut rău.

Vicepreședintelui Pro România i s-a făcut rău în timp ce se afla la o întâlnire cu mai mulți lideri politici din partid. Ei au fost cei care au chemat ambulanța.

Pro România trebuie să anunțe în această seară lista pentru alegerile europarlamentare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: