Vedete

Mihai Voropchievici, dezvăluiri despre meciul la care vor participa Andrei Stoica, Cătălin Moroşanu şi Alexandru Radnev! Care sunt şansele de câştig

La Piatra Neamţ, în data de 19 octombrie va avea loc Gala Dynamite Fighting Show. Andrei Stoica, Alexandru Radnev şi Cătălin Moroşanu sunt doi dintre luptătorii care vor participa.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Alexandru Radnev şi Catălin Moroşanu a venit în platoul Teo Show pentru a afla ce spun astrele despre lupta din Neamţ. Centura pusă in joc îl va trasnforma pe câştigător în „greul României”, a spus Moroşanu. 
 
Întrebat de Teo Trandafir dacă a mai apărut vreodata la televizor, luptătorul Radnev a răspuns afirmativ. „Am făurit o cheie cu care deschid anumite uşi. Sunt spontan, reacţionez. Sunt balanţă”, a spus el. 
 
Mihai Voropchievici a venit şi el în platou pentru le dezvălui luptătorilor ce îi aşteaptă la Gală: „Alexandru, dacă nu crede în numerologie, sa îmi dea mie banii când câştigă”, a spus el. 
 
„19 octombrie va fi o zi cu foarte multă muncă, o zi grea. Cătălin se pliază pe ziua respectiva, dar nu iese foarte bine. E meciul mult mai greu pentru el. Are 51% şanse de câştig de partea lui. Ştiindu-l, nu am cum să îi spun ca va câştiga detaşat la puncte”, a declarat Voropchievici despre Moroşanu, înainte de a-l sfătui să dea el primul pumn. 
 
„Alex are nişte date care mie îmi convin şi, indirect, ceea ce îi spun lui îi trasnmit şi celui care nu a reuşit să vină. Ziua lui e mai puternică, el e deschizătorul. La el şansele sunt de la 99% în sus”, a mai spus el şi desper lupta lui Radnev. Sportivul s-a arătat, însă, sceptic. „Că accepţi sau că nu accepţi, sunt nişte curiozităţii ale naturii. Dacă tu ai fost progrmat să vii aici în ziua asta, în ziua asta ai venit, chiar dacă ai fi vrut să vii ieri sau să vii mâine. Mâine nu avea emisiune şi ieri nu te-a chemat nimeni. Toate în viaţă sunt pregătite exact cum trebuie”, i-a explicat numerologul. 
 
 

Galerie foto