Vedete

Mihaita din Berceni, amenintat cu pistolul de Mifu de la Roma! Reglare de conturi in direct, pe Facebook!

Mihaita din Berceni se cearta la cutite cu Mifu de la Roma, alias Mifu Camataru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mihaita din Berceni, amenintat cu pistolul de Mifu de la Roma! Reglare de conturi in direct, pe Facebook!icon photo


Celebrul Mihaita din Berceni si-a aruncat vorbe grele cu noua senzatie a internetului, Mifu de la Roma, un personaj cel putin la fel de savuros. Cei doi s-au luat la cearta de la niste bani pe care Mihaita i-ar avea de dat lui Mifu, sau cel putin asta reiese din dialogul celor doi. De fapt, motivul scandalului nu se cunoaste exact si nici nu conteaza, ci rezultatul acestuia: o discutie aprinsa care a devenit virala in mediul online.


„Nu te enerva, nu te „ambula”. Ce esti tu, un fel de inturlop? Esti Superman, esti Van Damme?”, intreaba enervat Mihaita in timp ce Mifu isi ameninta adversarul cu un pistol de jucarie. Tot dialogul este live, pe Facebook.
De partea cealalta, Mifu „Camataru”, aflat la Roma, este filmat de amici in timp ce se urca in masina pentru a veni in Romania sa-l puna la punct pe Mihaita. „Ma duc 200 de kilmoteri, intru peste el in casa, am pistoalele pe bancheta din spate”, spune Mifu.

Scandalul dintre Mihaita si Mifu poate fi vazut aici!
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune