Mikail Ozen şi Recep Gultekin sunt eroii atentatului de la Viena: ”Mi se pare un gest eroic”

Cei doi turci au declarat cum oamenii zăceau întinși pe pământ, iar alții fugeau plini de sânge.

Atac terorist
Atac terorist[Sursa foto: Ziare.com]
Autor: Adriana Mihaela

Înaintea impunerii carantinei în Austria, cei doi au ieșit în ultima seară să bea o cafea. Ulterior, cei doi luptători MMA au auzit mai multe focuri de armă. Când au vazut o femeie întinsă pe jos, cei doi bărbați au mers să o salveze. Mikail Ozen şi Recep Gultekin au povestit cum oamenii zăceau întinși pe pământ, iar alții fugeau plini de sânge.

Citeste si: Apropiații bărbatului de la Viena sunt în stare de șoc după ce a omorât cu sânge rece patru persoane: ”Este dintr-o familie bună”

Citeste si: Martorii atacurilor de la Viena au trăit clipe de groază: ”L-am văzut pe atacator cum împușcă o persoană”

Ce doi turci, au ajutat și un polițist, bărbatul stătea întins pe jos, sângerând. "A fost ca şi cum aş fi într-o situaţie de război. Nu am văzut niciodată un schimb de focuri în viaţa mea. Noi, musulmanii de origine turcă, urâm orice fel de act terorist. Gulketin a fost rănit de către unul dintre terorişti. Îmi amintesc că oamenii zăceau pe pământ, alţii fugeau plini de sânge. Am văzut un poliţist întins pe pământ, sângerand. Prietenul meu şi cu mine am ştiut ce să facem. Nu a existat altă opţiune decât să ajutăm",  a spus Ozen.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Gabriel Bozan a povestit că s-a antrenat un an la Viena alături de Mikail Ozen. Ulterior, Gabriel Bozan s-a întors în țară, iar familia lui a rămas în continuare la Viena. Gabriel Bozan a declarat că-l apreciează foarte mult pe luptătorul- erou, Ozen.  ”Mi se pare un gest eroic. Respect fata de ei",  a spus Gabriel Bozan.  

Gabriel Bozan a precizat că în acest moment, autoritățile din Viena s-au mobilizat foarte bine, iar locuitorii se pot baza pe ei.

"Tatăl meu şi-a făcut plimbarea în continuare. S-a dus, s-a uitat pe străzi, aşa de curiozitate. Nu îi e lui frică acum de un terorist. S-a mobilizat foarte bine poliţia din Austria. Te poţi baza pe ei 100%",  a mai spus Bozan. 

Gabriel Bozan
Gabriel Bozan[Sursa foto: Facebook]

Sursa: as.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

FOTO. Simona este dispărută de trei zile. Tânăra seamănă izbitor cu portretul robot al fetei incendiate într-o valiză pe un câmp

Cum a pierdut Viorel Cataramă milioane din cauza pandemiei! Unul dintre cei mai bogați români a spus adevărul despre averea lui la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D...

Bărbatul care trebuie să-și arate buletinul oriunde merge, pentru că nimeni nu crede că-l cheamă Korona

Laurenţiu Reghecampf, acuze din partea fostei soţii: „Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el”

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies