
kanald.ro
Caius Covrig în emisiunea moderată de Adiță Voicu
Vedete
Caius Covrig s-a destăinuit în fața lui Adiță Voicu și a vorbit despre noua lui afacere de succes.
Caius Covrig și-a deschis o nouă locație de vis în Brașov și deja a dat lovitura. Însă, succesul lui vine la pachet și cu câteva sacrificii, astfel că milionarul a fost nevoit să se mute pentru a fi implicat trup și suflet în noua lui afacere.
În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu, Caius Covrig, a dezvăluit că și-a încercat, din nou, norocul în industria horeca, de data aceasta cu un restaurant care în timpul nopților din weekend se transformă în club,
Citeste si: Dana Roba s-a despărțit de iubitul său! Șocant, ce i-a făcut soțul său, în plin proces de divorț- kfetele.ro
Tânărul milionar s-a destăinuit în fața lui Adiță Voicu și i-a povestit cum decurg lucrurile în noua lui locație, dar și faptul că a făcut sacrificii pentru această afacere.
„ M-am mutat de o lună la Brașov, mi-am deschis locația asta. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult. Este un restaurant tip lounge, restaurant în fiecare zi și pe weekend avem cele mai tari petreceri, tematici diferite, DJ diferiți.(...) Eu chiar sunt foarte mulțumit, am început în forță, cel mai mare plus pentru mine la această locație a fost poziționarea. Pentru mine restaurantul este cel mai de interes, clubul înseamnă extra bani, extra distracție. Aici este un concept gourmet, internațional, la Bușteni am fine dining, aici este gourmet international, de la vită, fructe de mare, tot ce vrei.”, a declarat Caius Covrig în emisiunea moderată de Adiță Voicu.
Caius Covrig în emisiunea moderată de Adiță Voicu
În urmă cu ceva timp, Caius Covrig povestea că a muncit foarte mult pentru visul lui, iar primii bani i-a câștigat în adolescență, din baschet.
„ Primii bani i-am făcut din baschet, care mi-au permis să investesc după aceea și să am un trai confortabil.
Este foarte greșit. Fine dining înseamnă materie primă premium și plating la cu totul alt nivel. La mine în restaurant am un detaliu pe fiecare farfurie în parte. La fiecare preparat în parte vine ospătarul cu sosuri, cu gheață carbonică, foc. Prin brandingul pe care eu mi l-am creat, am făcut parteneriate cu fiecare furnizor în parte de materie primă și consider că vând fine dining la cel mai mic preț de pe piață”, declara Caius, în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.