Ministerul Sănătății se implică în ancheta de la spitalul din Piatra Neamț. Decizia radicală pe care au luat-o reprezentanții ministerului

Ministerul Sănătății se implică în cazul directoarei de îngrijiri de la Spitalul Piatra Neamț, ucisă de propiuș ei soț cu care se afla în proces de divorț.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

După ce cazul Ancăi Patriche a revoltat o țară întreagă, ministerul Sănătății a recurs la măsuri drastice pentru personlul medical.

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul, la câteva zile după ce şi-a cerut iubita de soţie! Vezi cum arată locuinţa cu 3 camere a lui Nicu!

Ministerul Sănătății se implică în ancheta de la spitalul din Piatra Neamț. Decizia radicală pe care au luat-o reprezentanții ministerului

Ministerul Sănătăţii a cerut planul de protecţie şi pază a personalului şi pacienţilor, dar şi un program de măsuri care să fie implementat în unitatea sanitară. Desigur, în afara acţiunii tematice de control care va începe luni, 13 ianuarie.

Citeste si: Fratele vitreg al băieților Ilenei Ciuculete s-a pozat cu mama lui, și ea cântăreață de muzică populară FOTO

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Motociclistul Paulo Goncalves a murit în timpul raliului de la Dakar

„Ministerul a cerut planul de protecție și pază a personalului și pacienților, o situație detaliată și un program punctual de măsuri care să fie implementat de spital după acest incident tragic. Aceasta, pe lângă acțiunea tematică de control ce începe de luni, privind aplicarea planurilor de conformare dispuse odată cu autorizația emisă la sfârșitului anului trecut”, a declarat Anca Brândușa Movilă, directorul DSP Neamț, pentru zch.ro.

De asemenea spitalul are sistem de supraveghere video, paznici angajați, iar accesul este monitorizat electronic doar pentru pontajul angajaților. 

Mărturiile șocante ale colegilor asistentei ucise de soț: „Am găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei”

Colegii directoarei de îngrijiri de la Spialul din Piatra Neamț sunt îngroziți de fapta comisă chiar sub ochii lor.

fara descriere

Colegii femeii ucise de propriul soț cu care era în plin proces de divorț sunt șocați de toate cele întâmplate și au povestit cu groază cum au au găsit trupul femeii. 

„Trăim cu mare tristeţe acest eveniment neplăcut care nici nu ştiu dacă s-a mai întâmplat cum s-a întâmplat la spitalul nostru (...) A fost o colegă deosebită, o profesionistă de excepţie. Toată lumea era bucuroasă de succesul ei recent, în faptul că a luat examenul de director de îngrijiri la cea mai mare unitate medicală din judeţ. A fost găsită în biroul ei încuiată. Asistenta şefă, care urma să preia funcţia de asistentă şefă de chirurgie, avea cheia, pentru că trebuia să îşi predea inventarul. A găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei care este pare-se autorul acestei fapte îngrozitoare. Toţi au rămas sideraţi de de această întâmplare”, spune Iosif Koszeghi, medicul chirurg din cadrul spitalului, potrivit Mediafax. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate