LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Ministrul Educației, decizie definitivă privind Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Monica Anisie, ministrul Educație, a anunțat că examene naționale și Bacalaureatul vor fi date anul acesta în condiții speciale.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Ministrul Educației, decizie definitivă privind Evaluarea Națională

Ministrul Educației a declarat că elevii nu se vor întoarce prea curând în școli, însă examenele naționale și de Bacalaureat vor fi duse la bun sfârșit anul acesta.

"Este important de precizat că examenele naţionale vor avea loc, atât pentru elevii care vor susţine Evaluarea Naţională, cât şi pentru elevii care vor susţine examenul de Bacalaureat, evident în anumite condiţii tocmai pentru a asigura toate condiţiile de evitare a riscului de îmbolnăvire", a declarat Monica Anisie, pentru Mediafax.

Ministrul Educației a mai adăugat că: "Este nevoie de un plan concret şi specific pentru fiecare unitate de învăţământ, tocmai pentru a respecta măsurile de igienă şi de distanţare socială şi astfel să limităm răspândirea virusului”.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, reacție în urma atacurilor din ultimele zile! A rupt tăcerea într-o scrisoare deschisă: "Consider că prezentarea distorsionată..."

Citeste si: Orban, despre Streinu Cercel: Nu poţi să menţii preşedintele comisiei anti-COVID un reprezentant care îşi permite să comunice public nişte opinii personale

Citeste si: Anunț terifiant din partea ONU. Se va întâmpla după pandemia de COVID-19 și va lovi puternic

Ce măsuri trebuie să respecte în continuare românii după 15 mai. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Premierul Orban a anunțat că va fi un set de reguli care vor însoți această măsură de eliminare a restricțiilor privitoare la libera circulație.

Ministrul Educației, decizie definitivă privind Evaluarea Națională

Premierul Ludovic Orban anunţă că după 15 mai nu vor mai fi în vigoare ordonanţele militare care au instituit restricţii de circulaţie, însă vor rămâne în vigoare regulile de distanţare fizică.

"Va fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare a restricţiilor privitoare la libera circulaţie. Măsura va fi valabilă pentru toţi cetăţenii români”, a explicat Ludovic Orban joi seară, într-o intervenţie televizată.

Acesta a arătat că autorităţile vor face o campanie de informare publică privind modul în care se va face distanţarea socială.  (Citeste si: Cum se va circula de acum în mijloacele de transport în comun în Italia)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate