Ministrul Educației, noi detalii despre situația în care un copil nu mai poate purta masca în clasă

Monica Anisie, Ministrul Educației, a vorbit despre situația în care un elev nu mai poate țina masca pe față.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Monica Anisie
Monica Anisie

Ministrul Educației a dat noi declarații despre situația în care un elev nu va mai putea ține masca pe față. Ținând cont de faptul că aceștia vor trebui să o poarte zilnic, Monica Anisie a venit cu o propunere.

Citeste si: Marius Tucă, infectat cu coronavirus! Primele declarații ale jurnalistului: „Dacă tot nu am avut concediu anul acesta...”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Dan Mihai, bărbatul ucis în stradă la Sibiu, era tatăl a doi copii! Criminalul a fugit din arest pentru a-l ucide, iar motivul crimei este halucinant

Citeste si: Un băiețel de 3 ani, încuiat în casă de propria mamă! Femeia a plecat la petrecere și l-a lăsat în locuință timp de trei zile

Monica Anisie, detalii despre elevii care nu mai pot ține masca 

Monica Anisie a vorbit despre situația în care un copil va solicita să își scoată masca, dar și despre ce va trebui să facă profesorul în situația respectivă.

”Aceasta este o situație particulară și fiecare cadru didactic care va fi în sala de curs va trebui să ia o decizie în momentul respectiv. Dacă un copil va solicita să își scoată masca, poate să meargă afară, în spațiul curții școlii și acolo să își scoată masca. Profesorul decide, dacă este un moment în care copilul nu mai poate să își țină masca respectivă”, a declarat Monica Anisie. 

Monica Anisie
Ministrul Educației

În plus, Ministrul Edicației a mai declarat faptul că, în momentul de față, sunt 101 unități de învâțământ care vor începe în scenariul roșul. 

"Ceea ce pot să vă spun acum - e un raport preliminar - sunt 6.116 unități de învățământ în care se aplică scenariul verde, 2.711, scenariul galben și 101 unități de învățământ cu scenariul roșu, la acest moment, deci fără acele județe pe care vi le-am comunicat și în care încă nu s-a luat decizia la nivelul Comitetului județean pentru situații de urgență", a mai declarat ministrul Monica Anisie.

Galerie foto 
Citește și:

Andra Volos, detalii despre întoarcerea în casa Puterea Dragostei! Ce a făcut-o pe fosta concurentă să revină

Inna, PRIMELE IMAGINI alături de Deliric! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit | EXCLUSIV

Un băiețel de 3 ani, încuiat în casă de propria mamă! Femeia a plecat la petrecere și l-a lăsat în locuință timp de trei zile

Tatăl Madălinei Manole, momente cumplite înainte de a se stinge din viață! Nu îi ajungeau banii nici de medicamente

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies