Ministrul Finanțelor Florin Cîțu este un adevărat moșier! Împreună cu fratele său a primit de la părinți mai multe terenuri agricole și păduri

Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor în Guvernul Orban, este un om bogat, acesta fiind un adevărat moșier.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Pe lângă terenuri, dobândite prin donații, Florin Cîțu are o casă și un apartament, un cont la Raiffeisen Bank și un credit de 303.000 euro la ING. 

Cîţu deţine, împreună cu George Cîţu, câte 50% fiecare, din 3 terenuri de 1 hectar (teren agricol), 75 hectare (teren forestier) şi 1.250 mp (intravilan). Toate au fost obţinute prin donaţie de la părinții săi, Elena şi Vasile Cîţu, conform declarației de avere.

fara descriere

De altfel, recent, ministrul Finanțelor a explicat și că obține bani din exploatarea proprietăților sale. ”Banii sunt din exploatarea proprietăților pe care le am. Vânzare-cumpărare înseamnă exploatare proprietăți. Am vândut terenuri. Am câștigat și în instanță, sunt donații” a spus Florin Cîțu.

Citeste si: Alocațiile pentru copii ar putea fi dublate. Reacția furibundă a Ministrului de Finanțe

Citeste si: Andrei Zaharescu e în pericol să fie demis din postul de consul în Africa de Sud! Vezi motivul pentru care ar putea pierde salariul de 6.000 de dolari pe lună!

Presa vâlceană scria recent că Instanța i-a retrocedat Elenei Cîțu, mama lui Florin Cîțu, aproximativ 50 de hectare de pădure lângă pârtia de schi din Voineasa.

Cteste continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate