Ministrul Marcel Vela, noi măsuri de siguranță pentru România, în plină pandemie de coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a făcut un anunț de ultimă oră, marți seara, legat de noile schimbări aduse în contextul epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ministrul Marcel Vela, noi măsuri de siguranță pentru România
Ministrul Marcel Vela, noi măsuri de siguranță pentru România


In articol:

Ministrul Afacerilor Interne a anunțat, într-o declarație de presă, că activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice va fi suspendată.

Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

Ministrul Marcel Vela, noi măsuri de siguranță pentru România
Ministrul Marcel Vela, noi măsuri de siguranță pentru România

Alte măsuri adoptate din cauza epidemiei de coronavirus

Ministrul a mai anunțat că se suspendă suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.

Citeste si: Un grup de elevi veniți din Portugalia, blocați pe aeroportul din Ungaria

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu evaluarea națională și bacalaureatul, după instalarea stării de urgență

Citeste si: Ce condiții trebuie să respecte vânzătorii din piețe, în contextul epidemiei de coronavirus

Se interzice desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru.

De asemenea, se suspendă toate zboruile către şi dinspre Spania, pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00.

Un român infectat cu coronavirus a venit în țară cu avionul de la Madrid. 60 de pasageri au intrat în izolare

Un român a ajuns marți, 17 februarie, înapoi în țară, după ce a luat avionul de la Madrid. Bărbatul este infectat cu COVID-19.

Un bărbat a decis să se întoarcă înapoi în România, deși este infectat cu noul coronavirus. El trebuia să stea în izolare timp de 14 zile. El a fost preluat de pe Aeroportul otopeni, cu izoleta, imediat după ce a ajuns.

Bărnatul în vârstă de 44 ani este conțtient că este infectat cu COVID-19. În timpul zborului, românul a prezentat simptome specifice noului virus. În avion se mai aflau alte 60 de persoane, care vor intra în izolare la domiciliu.

Bărbatul a prezentat un certificat medical eliberat de autoritățile din Spania, care confirmă infectarea cu noul coronavirus.

„Persoana a prezentat pe parcursul zborului simptome specifice și a fost preluată de personalul DSP prezent la aeroport și transportată cu izoletă la INBI Matei Balș. S-a trecut la identificarea pasagerilor din aeronavă, în număr de aproximativ 60 de persoane pentru demararea urgentă a anchetei epidemiologice. Mai mult, pasagerii vin dintr-o zonă afectată și au obligația de a se autoizola 14 zile”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. (Citeste si: Încă un jucător de fotbal diagnosticat cu coronavirus)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, urmărită în trafic de un admirator: "Nu trebuie să te jenezi că ești fanul meu"

Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare: „Cine a zis că sunt singurică?”

Cea mai spectaculoasă afacere imobiliară a lui Victor Piţurcă! Poreclit Satana, antrenorul îşi ridică un ansamblu rezidenţial lângă Catedrala Mânturii Neamului! FOTO

Maia Morgenstern s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița s-a filmat în timp de a dat cu aspiratorul: „Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea!”...

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies