Ministrul Sănătății, informație de ultimă oră despre Mihai Constantinescu: "Din păcate..."

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că Mihai Constantinescu este în continuare în stare foarte gravă, fiind internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Interpretul de muzică ușoară a intrat din nou în stop cardio-respirator azi noapte, a precizat Sorina Pintea.

"Singura informație pe care o am și o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineața (luni dimineața -n.r.), a venit în Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă. Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii", a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator.

fara descriere

Mihai Constantinescu "nu e la prima problemă de genul ăsta", a declarat Adrian Daminescu pentru Mediafax. "Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința", a mai spus muzicianul.

"Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el", a completat Adrian Daminescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate