Ministrul Sănătății, mesaj dureros după moartea Cristinei Țopescu: „Până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”

Ministrul Sănătății a transmis în această dimineață un mesaj dureros, după ce vestea că fosta prezentatoare nu mai este printre noi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu făcea parte din echipa de comunicare a Ministerului Sănătății.

Citeste si: Alina Vidican a primit, de ziua ei, cea mai bună veste cu putință! Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami EXCLUSIV

Citeste si: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură

Citeste si: Cum i-a triplat Gigi Becali salariul lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România: „Dacă va juca bine va primi chiar şi 10.000 de euro lunar”

Ministrul Sănătății, mesaj dureros după moartea Cristinei Țopescu: „Până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache,  a transmis în această dimineață un comunicat de presă prin care spune că este șocat de moartea jurnalistei și că a fost un privilegiu să lucreze alături de ea. 

fara descriere

"Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori.

A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere.

Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!", a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.

Cristina Țopescu lucra de puțin timp în calitate de consilier de comunicare în cadrul Ministerului Sănătății. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate