Mioara Roman: "E prea tarziu ca Petre sa imi ceara iertare!" Vezi ce spune despre copilul fostului sot

Mioara Roman, fosta sotie a prim-ministrului Petre, nu are sentimente negative fata de fostul ei sot care acum este casatorit si are si un copil, un baietel care spune aceasta ca seamana cu fostul ei socru, Walter.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„E prea târziu ca Petre să se întoarcă să-mi ceară iertare, are o nevastă şi un copil foarte drăguţ, care seamănă cu Walter, tatăl lui Petre Roman. Walter era un înger. Am memoriile lui, dacă le vedeţi, plângeţi două zile... Nu îl urăsc pe Petre, ura este un sentiment puternic. Îi reproşez doar că m-a lăsat cu lucrurile nerezolvate. Trebuia să mă lase măcar cum m-a luat. Şi îi mai reproşez ceva de fond: Petre n-a înţeles că a face politică în România după Ceauşescu e criminal. Până când nu exorcizăm ceauşismul din societate, nu se va schimba nimic”, a spus, pentru „ring”, Mioara Roman.

Mioara crede ca toate problemele pe care le are ea in prezent sunt din cauza lui Petre Roman, casnicia cu el fiind o problema inca de pe vremea comunistilor. Aceasta traieste dintr-o penise de 1.800 de lei si un salariu de 1.000 de la universitatea unde preda araba. In rest, necazurile se tin lant de ea.

fara descriere"Îmi spun prietenii că pe vremea lui Ceauşescu am avut probleme din cauza lui (Petre Roman – n.r.). Şi acum am probleme tot din cauza lui. Să sperăm că există un Dumnezeu. Nu mă simt prea bine, am şi eu o vârstă, mi-am făcut praf viaţa degeaba. Bine că au fetele slujbă şi mă ajută. Teoretic, se spune că 1.800 de lei pensie ar fi mult... După aproape 50 de ani de muncă la nivel înalt! La Revoluţie aveam două case, dar mi-am ţinut fetele la şcoală la Paris. Ce, credeţi că noi am furat ca ăştia? Şi începusem să facem o casă la Sinaia... Predau araba la Universitatea «Dimitrie Cantemir», e singurul lucru care mă animă. Mai iau şi de acolo 1.000 de lei. Am 30 de studenţi. Se cere limba arabă pentru că în ţările arabe se găsesc cele mai multe locuri de muncă plătite cu mii de dolari", a mai adaugat fosta sotie a lui Roman.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate