Miracol într-o comună din Timișoara! Statuia Maicii Domnului a început să verse lacrimi: „Ne cheamă din nou pe toți la convertire, la rugăciune”

Au fost prelevat probe din lacrimile statuii și acm așteaptă rezultatele de la IML.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Statuia Maicii Domnului care se află într-o comună din Timișoara a început să plângă cu lacrimi de mir după slujbă. Enoriașii, dar și preotul de la biserica greco-catolică au rămas de-a dreptul șocați.

De o săptămână de când a avu loc minune, oamenii vin din toate părțile vin acum în Sânandrei pentru a se închina statuetei. Oamenii consideră că este un semn divin, de la Dumnezeu. Reprezentanții Episcopiei Greco – Catolice  au prelevat probe și au trimis la trei laboratoare și acum așteaptă rezultate. 

Minune de la Dumnezeu la Sânandrei, statuia Maicii Domnului a început să plângă 

Totul s-a întmplat după slujbă, când preotul a mers în grădină pentru a uda florile aduse de enoriași. Când a văzut statuia a rămas pur și simplu șocat. 

Citeste si: Calendarul ortodox luni, 24 mai 2021. Sfântul sărbătorit de creștini

„M-am adresat fecioarei Maria: "Uite, au căzut florile, să le aranjez." Când mă uit la statuia Maicii Domnului am văzut lacrimi pe obraz.

Nu ştiam ce sunt, erau lucitoare, mult mai consistente ca acum şi solidificate, dar se prelingeau încet.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Trebuie să fim precauți, să nu fim chiar exaltați, pentru că există și cârcotași, cum au existat și pe timpul lui Hristos, care au spus că nu este fiul lui Dumenzeu.

Trebuie să primim şi un semn. Multe statui, icoane au lăcrimat în lumea întreagă şi după aceea a fost şi un mesaj, un semn” George Rădulescu – preot paroh.

Oamenii sunt de-a dreptul șocați și spun că este sigur un semn de la Dumnezeu 

Conducerea Episcopiei Greco Catolice au luat probe din lacrimile care curg din ochii statii și le-au trimis către trei laboratoare, IML, la un alt institur privat din țară și altul din străinătate.

Statuia Maicii Domnului a fost donată de un credincios din Germania. Oamenii spun că prin această minune Dumnezeu vrea să le transmită un mesaj. 

Citeste si: Calendarul ortodox duminică, 23 mai 2021. Creștini îl sărbătoresc pe Sfântul Cuvios Mihail

„Ne cheamă din nou pe toți la convertire, la rugăciune. Voiam să vă arăt și dumneavoastră și urmele, dârele, care ies de la ochi, pare că ar fi mir, nu știm, noi nu ne pronunțăm înaintea bisericii”, spune un sătean. 

„După mine este un semn. Vor veni vremuri grele. Maica Domnului încearcă să ne facă să ne apropiem de Dumnezeu și noi nu ne apropiem, pentru că nu înțelegem mesajele ei, nu avem inima deschisă către Dumnezeu şi Maica Domnului când vede că noi nu suntem receptivi plânge, ca orice mamă al cărei copil nu ascultă”, a mai adăugat altul. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pe ce dată sunt Rusaliile în 2021? Sărbătoarea se mai numeşte şi Pogorârea Sfântului Duh sau Cincizecimea

Calendarul ortodox sâmbătă, 22 mai 2021. Ce sfânt este sărbătorit de creștini

Izvorul Tămăduirii 2021. Ce NU ai voie să faci la sărbătoarea de pe 7 Mai din Săptămâna Luminată

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies