Mircea Badea, amenințat în direct, la radio! „S-ar putea să dai și o probă orală!” Cum a reacționat el: „Mă-ta ce face?”

Mircea Badea a fost amenințat în direct, la radio. Conversația a fost una cu adevărat halucinantă, replica prezentatorul nefiind una menită să pună punct conflictului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mircea Badea a fost amenințat în direct la radio. Un individ care nu îl suportă deloc pe prezentatorul de televiziune a sunat pentru a-i transmite acestuia un mesaj dur. El l-a amenințat pe acesta că va fi luat în primire de patru persoane care îl așteaptă afară după ce iese din emisiune.

„Bădiță, te așteaptă patru dulăi lângă mașină să dai un extemporal. S-ar putea să dai și o probă orală”, i-a spus acesta lui Mircea Badea.

Deloc intimidat de mesajul transmis de bărbatul care făcuse apelul și obișnuit cu reații negative la adresa lui, el a dat un răspuns pe măsură, fără să încerce să stopeze conflictul, ci chiar alimentându-l. „Dar mă-ta ce face? E și ea?”, a spus el Mircea Badea. „Când sună gibonii, trebuie să le dai replică”, a zis în continuare.

Citeste si: Prima reacție a lui Dan Bursuc după maneaua de pe scena Premiilor Gopo! Cum a ajuns trupa Kana Jambe la gală

Citeste si: INCREDIBIL! Cum a murit cu adevărat soțul Lilianei Savu Badea! Bărbatul ar fi coborât din mașină și a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina a dat peste el!

Citeste si: Cutremurător! Ultimul mesaj al soțului Lilianei Savu Badea! Ce a scris pe Facebook cu cinci zile înainte să moară într-un tragic accident în Ungaria


Reacția lui Mircea Badea după ce a fost amenințat în diret, la radio

După ce a primit apelul de amenințare în timp ce era la radio. Mircea Badea a scris și un mesaj pe Facebook în legătură cu incidentul. „Azi a sunat un prost la radio să mă înjure și să mă amenințe. Asta e uzual. Din păcate pentru el, a facut mai mult decât atât. Cred ca începe să îmi placă să aranjez întâlniri pentru șmecheri cu pârnaia. Revin pe temă”, a anunțat Mircea Badea, pe pagina lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: