Vedete

Mircea Badea, condamnat să plătească daune morale! Despre ce proces e vorba

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mircea Badea, condamnat să plătească daune morale! Despre ce proces e vorbaicon photo
 
Prezentatorul Tv Mircea Badea a fost reclamat de scriitorul Florin Toma, în 2016, după ce Badea l-a jignit în timpul emisiunii sale.
Mircea Badea este acum condamnat să plătească daune morale , după ce magistraţii i-au dat dreptate scriitorului.
 
 
"Obligă pe pârâţi în solidar să plătească reclamantului suma de 25000 lei cu titlu de despăgubiri reprezentând daune morale. Obligă pe pârâţi în solidar să plătească reclamantului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentate de taxă de timbru. Ia act de faptul că reclamantul a precizat că sumele ocazionate de plata onorariului avocaţial urmează să le solicite pe cale separată”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 1, menţinută şi de Tribunal.
 
„Badea l-a jignit pe scriitor într-o manieră care iese din sfera pamfletului”, au motivat magistraţii decizia, potrivit Ziare.com.
 
 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune