Mircea Badea, după declarațiile tatălui agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu: „Pe făptura asta n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul”

Mircea Badea este unul dintre cei mai excentrici prezentatori de televiziune de la noi din țară și mesajele lui au șocat de multe ori oamenii.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă și despre cazul care a cutremurat țara: mai multe fete snopesc în bătaie o copilă de 13 ani la Târgu Jiu. Moderatorul spune că va demara o anchetă pe cont propriu și mai mult decât atât, a scos pe gură vorbe șocante.

Inițial, Mircea Badea a postat mai multe mesaje care implică ancheta de la Târgu Jiu și în mediul online, dar la scurt timp a ales să le șteargă.

„Avocatul familiei descreieratei de 14 ani, pentru că niciun om normal indiferent de vârstă nu are cum să facă așa ceva, are niște probleme psihice grave și ar trebui investigată medical, îmi transmite că familia aceasta de bizari, ca să nu le spun altfel, se simte amenințată de ce am postat eu pe Facebook. Asta e o veste bună. E bine că se simte amenințată, e un gest de normalitate", a spus Mircea Badea.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Carmen Brumă- dieta minune! Ne scapă de burtică în doar trei săptămâni!

Moderatorul este de părere că părinții fetei, dar și adolescenta, ar trebui să ajungă la un spital de psihiatrie, după ce în primă fază a promis că minora va primi ceea ce merită pentru comportamentul său neadecvat.

„Cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei. Draica îi cheamă, sunt din Târgu-Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, măcsa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul de la Târgu Jiu! Victima s-ar fi împăcat cu una dintre agresoare: „Și-au cerut scuze reciproc”

Eu nu aștept după rahații de «oameni ai legii», magistrați sau nu, doar niște sugători la «serei» și la clanuri interlope. Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas. Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei”, declarat celebrul jurnalist, potrivit Antena 3.

Mircea Badea, după declarațiile tatălui agresoareu de 14 ani din Târgu Jiu

„Văzând declarațiile tatălui după ce a făcut fata îți dai seama de fapt e o mare problemă acolo. La noi în România s-au internat cu forța oameni care nu au avut altă culpă decât că sunt bolnavi de COVID și au fost internați cu forța, deși erau oameni de bună credință care s-ar fi dus acasă la ei și s-ar fi izolat.

Citeste si: Adevărul despre locul în care a fost bătută fata de 13 ani din Târgu Jiu! Robert de la Puterea Dragostei a fost acolo! Imagini EXCLUSIVE și declarații șocante

Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei. Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID”, a mai spus Mircea Badea.

Galerie foto 
Citește și:

Philip de la Puterea dragostei, mesaj emoționant pentru Berna, în direct: „Iubito, să știi că eu te aștept acasă...”

Mona de la Puterea dragostei a ajuns la spital, la scurt timp după ce a părăsit emisiunea. Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui George?

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție despre relația cu interlopul George Pian: „Asta este viața...”

Livian de la Puterea Dragostei, pas important alături de noua iubită. Au zis „DA” provocării

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații despre împăcare: „Suntem dependenți unul de celălalt!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies