Mircea Badea o să ia foc când o să vadă ce a spus Iulia Albu despre iubita lui. "Două mâneci hidoase". Uite ţinuta desfiinţată de fashion editor. FOTO!

Iulia Albu a desfiinţat ţinuta lui Carmen Brumă. Uite ce a spus despre rochia iubitei lui Mircea Badea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, luminiţe colorate, brazi, beteală, reni şi "moşi" ne întâmpină pretutindeni, iar spiritul Crăciunului ne face pe toţi să fim mai buni, mai înţelegători şi mai permisivi cu cei din jurul nostru.

Mă rog, aproape pe toţi căci pe Domniţa de Alba nici măcar atmosfera aceasta unica de Sărbători nu o convinge să închidă ochii la greşelile vestimentare ale vedetelor.

fara descriere

Carmen Brumă este una dintre persoanele publice care au intrat de curând în vizorul Iuliei şi, din păcate, comentariile sunt departe de a fi în spiritul celei mai frumoase perioade din an.

Iulia Albu a desfiinţat ţinuta lui Carmen Brumă. "Dacă Moş Crăciun ar face casting"

"Carmen Brumă pare pregătită pentru a deveni prima femeie din lume care pilotează două mâneci hidoase. Oricât mi-ar plăcea mie găinile şi, apropo, găinile nu prea zboară, desigur cu excepţia lui Gaelle, cocoşul meu cu care am filmat deja un spot legendar

fara descriere

Cocul îmi place, bijuteriile sunt decente, iar plicul este de o puritate zdrobitoare doar pentru că este alb, desigur.

Nu ştiu dacă Carmen, scuzaţi, Brumă, pardon “Zapadă”… de la rooochiiiiee, ce credeaţi?! este căsătorită sau nu, dar dacă Moş Crăciun ar face casting pentru o nouă nevastă, s-ar califica desigur.", a scris fashion editor-ul pe blogul ei, iuliaalbu.com

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate