Mircea Badea o să ia foc când o să vadă ce a spus Iulia Albu despre iubita lui. "Două mâneci hidoase". Uite ţinuta desfiinţată de fashion editor. FOTO!

Iulia Albu a desfiinţat ţinuta lui Carmen Brumă. Uite ce a spus despre rochia iubitei lui Mircea Badea.

Autor: Lili Lascar

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, luminiţe colorate, brazi, beteală, reni şi "moşi" ne întâmpină pretutindeni, iar spiritul Crăciunului ne face pe toţi să fim mai buni, mai înţelegători şi mai permisivi cu cei din jurul nostru.

Citeste si: Iulia Albu i-a acordat trofeul "WOW" lui Cezar Ouatu. "Curat, modest". Uite ce vedeta a primit trofeul "Bau" si cum a "demolat-o" fashion editor-ul FOTO

Mă rog, aproape pe toţi căci pe Domniţa de Alba nici măcar atmosfera aceasta unica de Sărbători nu o convinge să închidă ochii la greşelile vestimentare ale vedetelor.

Carmen Brumă este una dintre persoanele publice care au intrat de curând în vizorul Iuliei şi, din păcate, comentariile sunt departe de a fi în spiritul celei mai frumoase perioade din an.

Iulia Albu a desfiinţat ţinuta lui Carmen Brumă. "Dacă Moş Crăciun ar face casting"

" Carmen Brumă pare pregătită pentru a deveni prima femeie din lume care pilotează două mâneci hidoase.

Oricât mi-ar plăcea mie găinile şi, apropo, găinile nu prea zboară, desigur cu excepţia lui Gaelle, cocoşul meu cu care am filmat deja un spot legendar

Cocul îmi place, bijuteriile sunt decente, iar plicul este de o puritate zdrobitoare doar pentru că este alb, desigur.

Nu ştiu dacă Carmen, scuzaţi, Brumă, pardon “Zapadă”… de la rooochiiiiee, ce credeaţi?! este căsătorită sau nu, dar dacă Moş Crăciun ar face casting pentru o nouă nevastă, s-ar califica desigur.", a

scris fashion editor-ul pe blogul ei, iuliaalbu.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Toate tunurile pe Andreea Bălan! Raluca Bădulescu şi Botezatu i-au criticat stilul vestimentar, iar Iulia Albu a DEMOLAT-O pur şi simplu. "Husele scaunelor de la nuntă"

Iulia Albu, declaraţie surprinzătoare despre Connect-R. Uite ce a spus despre îndrăgitul artist! "Lanţul de cocalar" FOTO!

Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Informația momentului pentru toți șoferii! Se schimbă procesul de înmatriculare a mașinilor

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Șoferii nu mai au scăpare. Orice mișcare greșită va fi monitorizată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies