Vedete

Mircea N. Stoian, declaraţii dure despre Valentina Pelinel. "Borcea nu s-a cuminţit. O aşteaptă multe surprize. Despre ea ştiu lucruri care nu sunt de dat publicităţii" VIDEO EXCLUSIV

Mircea N. Stoian, declaratii dure despre Valentina Pelinel si Borcea. Uite ce a spus.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mircea N. Stoian a fost, mulţi ani, coprezentator al unei emisiuni nocturne de divertisment şi, in ciuda faptului că în ultima vreme a ales să stea mai departe de lumina reflectoarelor, este în continuare un fin cunoscător al lumii mondene şi al vedetelor autohtone, dincolo de măştile lor.

Actorul, ironic şi direct, cum îl ştim, a acceptat să comenteze pentru WOWbiz.ro câteva dintre evenimentele care au ţinut primele pagini ale ziarelor în ultimele săptămâni.

Mircea N. Stoian, declaraţii dure despre Valentina Pelinel si Borcea. "Ajută la sporirea natalităţii"

Nunta lui Cristi Borcea şi a Valentinei Pelinel este, cu siguranţă, un subiect de care românii nu s-au săturat nici pe departe.

Iar când vine vorba despre numărul de copii ai milionarului, trebuie să vă spunem că bancurile pe această temă sunt din ce în ce mai multe şi mai...spumoase în mediul online.

"Cristi Borcea nu s-a cuminţit deloc. Pe Valentina Pelinel o aşteaptă multe surprize. Chiar daca domnul Borcea a spus ca actuala soţie este ultima femeie din viaţa lui, sa nu uitam ca asta a declarat si despre Alina Vidican si s-a dovedit ca nu a fost aşa, în viaţa lui apărând Valentina Pelinel. Acum, ce sa zic, eu îl respect pe domnul Borcea pentru că ajută la sporirea natalităţii în România. E un lucru bun şi un adevărat exemplu... Dacă ar avea toţi bărbaţii posibilităţile lui materiale probabil ar creşte natalitatea într-un ritm debordant...Mi se pare de bun simţ că are grijă de copiii lui...Are grijă ca fiecare dintre ei să aibă tot ce trebuie.

Despre Pelinel aş prefera să nu comentez. Ştiu lucruri despre ea care nu sunt de dat publicităţii. Să fie fericită alături de Cristi şi să aibă grijă de copii. Atat!", a declarat Mircea N. Stoian, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto