Vedete

Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru" VIDEO EXCLUSIV!

Mircea N. Stoian, declaratii socante despre Elena Udrea. Uite ce a spus.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru" VIDEO EXCLUSIV! icon photo

Viaţa Elenei Udrea ar putea deveni un roman de mare succes. De la glorie, la decădere, această femeie sexy şi avidă de putere, admirată şi hulită deopotrivă, este în permanenţă în centrul atenţiei şi toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură decizia instanţei din Costa Rica? Va fi sau nu extradată politiciana, fost ministru şi prietena apropiată a lui Traian Băsescu?

Până la aflarea acestui răspuns, proaspăta mamă rămâne închisă într-un penitenciar din San Jose, în condiţii mizere despre care deţinutele au avut şansa să vorbească, recent, în fata camerelor de luat vederi.

Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru" VIDEO EXCLUSIV!

"În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigaşe, pedofile, violatoare şi traficante de droguri. Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat până nu mai mişcă. Există celule unde stau 74 de deţinute şi sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei. Mâncarea are viermi sau insecte. Închisoarea oferă o rolă de hârtie igienică pe lună. Un prosop se dă la fiecare două luni, la fel şi un săpun de baie. O altă femeie a declarat că "nu ajunge un sul de hârtie igienică pe lună, trebuie făcut ceva pentru a schimba această situaţie umilitoare ", este una dintre declaraţiile şocante venite, de curând, din interiorul inchisorii "Vilma Curling Rivera" (n.r fosta denumire este El Buen Pastor)

Mircea N. Stoian, declaraţii şocante despre Elena Udrea. "Sub aparenţa de ţoapă care se îmbracă execrabil, se ascunde un caracter puternic"

Fostul prezentator tv Mircea N. Stoian se declară fascinat de povestea Elenei Udrea şi spune că, în ciuda aparenţelor, fostul ministru are un psihic ieşit din comun de rezistent.

Mircea N. Stoian, declaraţii incredibile despre Elena Udrea. "Ştiu din cercul ei de prieteni! Daca va vorbi, va cauza un cutremur politic. D.N.A va avea mult de lucru" VIDEO EXCLUSIV!

"Elena Udrea trece printr-o dramă previzibilă... Când a plecat din România, a vrut să se rupă de trecut, dar ea este o "bombă". Când va intra pe mâinile unor profesionişti în materie de stoarcere de informaţii, sub presiunea psihică şi emoţională de care cei ce o vor ancheta vor profita, vreau să vad cât de puternică va fi... După părerea mea, Elena Udrea este extrem de puternică... Gândiţi-vă că a avut tăria de a nu spune, de a nu scoate la iveală informaţii şocante. Ştiu din cercul ei de prieteni că nu a făcut publice informaţii care dacă vor intra pe piaţă vor cauza un cutremur politic şi economic... Ea e un foarte bun negociator, iar sub aparenţa de ţoapă care se îmbracă execrabil, se ascunde un caracter puternic şi un om cu o abilitate de negociere uriaşă. Avem de a face cu o femeie inteligentă, care ştie să-şi gestioneze bine viaţa. Dacă decide să vorbească, DNA va avea mult de lucru", a declarat Mircea N. Stoian pentru WOWbiz.ro.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune